Ребят, кто бывает в Донецке и делает передачки на Украину? Нужно выкупить одну небольшую запчасть и отправить в Харьков!
Общение по-Донецки
Відправлено 30 вересень 2025 - 21:41
Gutman,ехх! веселі були часи - блокпости, черги по 6 годин, контробас, романтика!
. Везу лампочки і фари на копендос з Мариуполя, укр.погранець каже не можно, це запчастини для танку. Я кажу це розходники, мені дировці весь час фари б"ють на їхньому блокпості, (типу як). Вродь пропустил тоді.
Більше я так відкрито нічого не возив, все ховав як слід. Одного разу цілий комплект ГБО провіз з Нової пошти Курахова у Донецьк. Так ховав усе ретельно за гаражами, а вони на блокпосту навить не пошукали, ім похфіг було ![]()
Одного разу так сховав дирський ТПшник у кошельку, що погранець його навить не знайшов, а тримав кошелек у руках при цьому! О то адреналин в мене тоді зашкалив! ![]()
Потім к 2018-19 року черги стали такими непрохідними що не можливо було на машині за добу проїхати в один бік, пішки скоріш виходило. Кидали тачку на дировськом посту, проїзжали маршруткою туди-обратно, у вечорі поверталися, їхали додому на тачці
Вже не дуже пам"ятаю... У батька така заморочиста система була щоб українську пенсію не просрати, треба було раз на 50 (кажись) днів зробити проїзд туди-сюди через блок пост, а ще раз на 90днів вже з"витися у банку на їдентифікацію. І о то я тоді вираховував ці хфази луни щоб одночасно не їздити дарма і не забанили у пф. Вродь даже получалося, за одне і собі щось притараканював з Розетки чи як там його вже не пам"ятаю сайт був, якусь залізку цікаву ![]()
А потім гвірус і все закрили як виявилося на завжди. ![]()
-------- Одного разу їдемо у вечорі через дирській пост, там уси вхлам п"яні. Стоять 10 дировцев з калашами вздовж поста з інтервалом 5м. Перший тормозить, відкрий багажник!, проїзжай, Другий через 5метрів тормозить, відкрий багажник!, проїзжай. Третій... теж саме. ... О так от заглуши, не забудь ручника, вийми ключа, вийди, всунь ключа в багажник, закрий, сядь заведи, проїдь 5м, заглуши, ручника... уффф! щей ці зі шмайсепами щось оруть на мене, жах, ключ весь час не попазає! До 10го підїзжаю, він не дивиться з кимось трендить, чекаю, чекаю... ничого, ладно поїду. Раптом він як зоре, ТИ КУДИ!! і давай у мене цілитись. Кажу мене дивились вже. А Я ЩЕ НЕ ДИВИВСЯ! Без приказу не можно рухатися!!.. Адреналін з вух вилівався просто))) Зробив тоді крючка на проволці щоб багажник закривати і не защілкувати, а чепляти за бампер. Корисна приспособа вийшла.)
0 людей читають цю тему
0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів