Перейти до вмісту

Друзі. Прошу вас допомагайте проекту Друк армії. Перемоги і миру вам. Хай щастить. Слава Україні! Apache

Фотографія
* * * * - 7 Голосів

кточтоделает?

• Please log in to reply
70107 replies to this topic

#487272 Emissions

Emissions

В бой идут одни шатуны

• Модераторы
  • 16 539 Повідомлень:
  • Реєстрація 26-листопад 12

Відправлено 28 серпень 2013 - 15:49

Тема для спілкування про що завгодно

3.3використовувати нецензурні вирази (мат, видозмінений мат, їх замінники, і т. п.) в заголовку і тілі послання, в підписі, ніку і в будь-якому іншому місці на форумі (пам'ятайте, повідомлення форуму можуть читати і жінки і діти)

користувачам, які використовують нецензурні вирази, буде відключена можливість відповідати в темах;

3.18політичні обговорення
такі теми (повідомлення) будуть видалені, користувачеві будуть покарані балами за порушення

Повідомлення відредагував apache: 29 вересень 2023 - 20:55

• djurka, RussellWrabs, Devinsciet and 3 others like this

f32248a54d5233b01589e2ceddc90c6f.gif

Это же нафарник! ©ВАНО. In Bass We Trust
ВАЗ 21061 (1986) Emissions [Lina]  ВАЗ 21083 (1989) Emissions

#70081 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09

Відправлено 20 червень 2025 - 09:34

там повний аншлаг. 
Прикинь, який буде, коли міст рухне. Зараз пробки, бо той міст часто перекривають - мають обгрунтовані передчуття.  :multi:

#70082 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:
  • Реєстрація 15-листопад 16

Відправлено 20 червень 2025 - 21:11

мають обгрунтовані передчуття.
нострадамуси млин! може вони ще св"ятою водою оприскують для профілактики?))

#70083 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 20 червень 2025 - 22:01

може вони ще св"ятою водою оприскують для профілактики?))
Ну ракети для України бризгають - чого міст не зросити? Покійника у могилі так само запечатують.

А відчувають вони, бо дрони довкола літають, плавають і пірнають. А тут ще наші зробили балістичну ракету, сильнішу за того іскандера.

• sun подобається це

#70084 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 22 червень 2025 - 18:54

Кипимо мене покинуло!! :bh:  Тепер мерзну. Хоча на вулиці не жарко десь 20-23. :bn:  Поставив новий радіатор и термостат літній на 70градусів.

photo-2025-06-22-19-44-07.jpg

І це максимум в тягнучкє на гору. При гальмуванні двигуном взагалі В-О.

Воткну ще термометр в злив, посмотрю що покаже, але інликатор точний був, посередині повинен бути. :bw:

#70085 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 22 червень 2025 - 22:21

Тепер мерзну.
Постав картонку перед радіатором.  :lol:

#70086 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 23 червень 2025 - 08:02

VETERAN Планував кадись ще 2 елекртокарлсона перед радіатором))   ,А як же роблять взагалі без термосу лише великий круг?? 

Мабуть спробую поставити на 80 градусів може нормально буде. 

#70087 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 23 червень 2025 - 10:21

може нормально буде
Чого ти маєшся? Не кипить - і прекрасно. Чи дуже переживаєш за екологію Донбасу? Налий рідшого масла і нехай собі крутиться.

#70088 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 23 червень 2025 - 10:26

Якось непомітно астрономічне літо почалося. Сьогодні деньок вже не секунду коротший.

Шахеди високо літають - напевно до тепла йде.  :multi:

• sun подобається це

#70089 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 23 червень 2025 - 19:17

Сьогодні деньок вже не секунду коротший
хотів сказати ні але так. Дуже дивно, після 22грудня він якось залипає днів на 5 і тільки потім на секунду сбільшується. А в літку походу одразу :bw: Сбій у матриці схоже :multi:

#70090 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 26 червень 2025 - 21:41

VETERAN,  Мені от цікаво, був у Київі ще у 90ті по роботі щось відвозив. От видалось вільних 2-3години до поїзда, літо погода класна була, я сів у перщий ліпший трамвай, потім десь вийшов, пройшов по парку, по вілицям, потім ще начомусь їхав. І увесь час слухав людей навколо, якою мовою вони розмовляють. Вгадай скільки я почув слів українською?)))  У столиці тобто України.))

0!!!!. тобто жодного. Всі на рашиської розмовляли між собою. Доречи я ні з ким не говорив, не підказував), тільки слухав.

А зараз цікаво все змінилось чи ні? :bw:

#70091 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 27 червень 2025 - 08:15

А зараз цікаво все змінилось чи ні?

Повтори екскурсію, прислухайся.  :multi:

Особливо в місцях прильотів братських ракет.

Русифікація в совку була дуже жорстка. Мене у 1987 році викликали в КГБ по доносу, що я розмовляю українською.

Вчора розмовляв із сусідкою - біженкою з Херсону - розповіла, що вдалося вирватися з Криму її родича. Пробирався через Білорусь - Польщу. Намучився капець як.

• sun подобається це

#70092 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 27 червень 2025 - 20:16

Повтори екскурсію

мабуть було б цікаво, токо краще до Львову поїду, у Київі якись суржик мабуть))

Є люди які раз у житті бачили інопланетян, я так сомо раз бачив справжніх українців. Не по ящику, не у школі на уроці, а вживу :)  В 2014 чи 13му у Бердянську йду вулицею, раптом щось не те, обертаюся - діти років 10-12 йдуть, і що? А розмовляють на мові О_о.

Та ні, думаю приколюються, чи переказ якись задали. Щас щось скажуть російською чи матюкнуться.  Мабуть пів години їх підслуховував - просто розмовляють і все!!!  У мене тепер стереотип - всі укранці це діти, а як підростають мабуть кацапами стають, але це не точно  :multi:

#70093 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 27 червень 2025 - 21:46

мабуть було б цікаво, токо краще до Львову поїду, у Київі якись суржик мабуть))

У Львові зараз повно тих зайвохромосомних із русскоязичною чєлюстью - понапєрєєхалі. Намагаються тут вмостити свій мір - какая разніца. Спочатку було повно недопалків-бичків і битих пляшок. На підвіконниках фунфиріки і шприци. Але ми маємо досвід 60-их років і тепер переобуваємо швидше. Язик ще можна почути, але значно рідше, ніж раніше.

Коли мені заявляють "какая разніца", я пояснюю, що до російської ставлюся так само, як на рассєї ставилися в 1943-му до німецької. Затикає надійно.

У мене знизу винаймає квартиру якась східнячка - намагалася мені нав'язувати свої порядки. Навіть поліцію присилала. Нічого - втихомирили якось. А десь зверху були прхильники нічних п'янок і хорового пєнія - кудись поділися.

Приїжджай - побудеш між своїми і поляками та іншими туристами. Я вже в центрі не прогулююся.

А розмовляють на мові О_о.

На мене зі здивуванням дивилися в Донецьку, коли прилітав до дядька з тіткою. Коли прийшов до дядька на роботу (він тоді був головним режисером цирку), всі лякалися, бо думали, що комісія з Києва приїхала.

• sun подобається це

#70094 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 05 липень 2025 - 21:51

Що тут сталося? Я один в друге півріччя перейшов, а усі ще в першому зависли...

• sun подобається це

#70095 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 06 липень 2025 - 20:57

знов якась халепа на халепі. Ув"яз зі вселякою мелочівкою між ож і ходовкою. За дроти взятися ніколи, чи як завжди зі психу все кинути як сьогодні і йти птфки ставити.))  Доречи норм вийшло, як увімкну сфоткаю. :)

Влепив усі нові пружини, порівняно зі старими стало повище. Зад норм, а перед це халепа, ричаги чуток униз, не паралельні. - пружина чипляє злегка верхні ричаги.  Ну пишуть х. з ним, можно і так залишити, я накинув на виток шматок трубочки, вродь потихіше стало блямкати. Дик тепер же і аморт короткуватий, млин! ходу униз взагалі нема, аморт на разрив працює. Узяв від ниваса - длинуавтий, Чекаю тепер більш короткий.

Протягував салентблоки, мабуть перетягнув один, щось там хруснуло, думав мож резьба, ні крутиться далі. А якщо там щось внутри тріснуло, треба би розібрати мабуть, чи може нормально.. :bw:це ж на день чи 2 пружину знимати, халепа якась :bm:

#70096 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 06 липень 2025 - 22:30

пружина чипляє злегка верхні ричаги
Подивися, чи верхня опора пружини не провалилася. Можна з моторного відсіку дивитися - там, де аморт прикручений.

Кажуть, що у вас там славно бахнуло - аж до нас ударна долетіла.  ;)

У нас також було видовище - пів ночі на літаючі об'єкти дивилися. Бахкало, аж вікна здригалися. Поблизу збили 15 ракет і 25 дронів. Добре, що на місто нічого не впало.

#70097 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 07 липень 2025 - 04:46

Подивися, чи верхня опора пружини не провалилася. Можна з моторного відсіку дивитися - там, де аморт прикручений.
Так, подивлюся. Мені вже снилося як я ліву сторону розбираю. Проснувся, а те сон, млин :multi: . А чому би прямо з за руля не подивитись?-не видно зверху нічого.  Длинувата пружина. От підними  злегка кузов домкратом - буде чипляти - коли розжимається вона скривлюється назовні, а там ричаг верхній.  Мож ще проставку позрізати, хоч вже й так мінімальна, але там і 1мм туди-сюди все змінюється. І палка з обома кунцями - стакан близько, краще вже пружину підрізати  :bw:

у вас там славно бахнуло
кожного дня таке. Тримають в тонусі щоб не розслаблялися :multi:

#70098 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 07 липень 2025 - 09:30

А чому би прямо з за руля не подивитись?-не видно зверху нічого. 
Люди роблять таку штучку, як дзеркало. Але таки зручніше вилізти із-за руля і відкрити капот.  :multi:

Зазвичай тріскає площина, на яку впирається верх пружини і пружина дістає аж до болта кріплення верхнього важеля. Тому перекошується і вигинається назовні.

• sun подобається це

#70099 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 237 Повідомлень:

Відправлено 09 липень 2025 - 21:28

Зазвичай тріскає площина, на яку впирається верх пружини
розберу подивлюся, чисто для цікавості, бо зварка є, зварників нема :multi:   Все одно сайленти треба замінити.Ключа купив з трещіткою, буду їх по феншую крутити на 90кгс. :)  Але більш короткі пружинкі ж нормально стояли, і  до купи нижні важелі стали не паралельно землі и теж пружину гнуть на зовні.

Спробую мабуть проставку зпиляти наскосяк, більше на зовні, меньше знутри.

Є ще в мене сср проставки такі ребристі тонкі, м"які. Таких зараз нема, пошукав. Але може резині вже каюк, так на вигляд нічого. :bw:

Короч, при навіності з"емника можно мірятись хоч до падіння рашкі (100500р тобто)), але однієї залізяки не вистачає як завжди, "час" називається :(  Парадоксально, однако :multi:

#70100 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 920 Повідомлень:

Відправлено 10 липень 2025 - 09:29

sun, як у вас з водою? Якщо треба - черпай від нас - у нас цілу ніч дощик накрапав і річки піднялися на 3 метри. Затопило вулиці і підземні паркінги. Дощ далі валить. 

• sun подобається це

4 людей читають цю тему

0 користувачів, 3 гостей, 0 схованих користувачів

Ahrefs (1)