Перейти до вмісту

Друзі. Прошу вас допомагайте проекту Друк армії. Перемоги і миру вам. Хай щастить. Слава Україні! Apache

Фотографія
* * * * - 7 Голосів

кточтоделает?

• Please log in to reply
70191 replies to this topic

#487272 Emissions

Emissions

В бой идут одни шатуны

• Модераторы
  • 16 539 Повідомлень:
  • Реєстрація 26-листопад 12

Відправлено 28 серпень 2013 - 15:49

Тема для спілкування про що завгодно

3.3використовувати нецензурні вирази (мат, видозмінений мат, їх замінники, і т. п.) в заголовку і тілі послання, в підписі, ніку і в будь-якому іншому місці на форумі (пам'ятайте, повідомлення форуму можуть читати і жінки і діти)

користувачам, які використовують нецензурні вирази, буде відключена можливість відповідати в темах;

3.18політичні обговорення
такі теми (повідомлення) будуть видалені, користувачеві будуть покарані балами за порушення

Повідомлення відредагував apache: 29 вересень 2023 - 20:55

• djurka, RussellWrabs, Devinsciet and 3 others like this

f32248a54d5233b01589e2ceddc90c6f.gif

Это же нафарник! ©ВАНО. In Bass We Trust
ВАЗ 21061 (1986) Emissions [Lina]  ВАЗ 21083 (1989) Emissions

#70161 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:
  • Реєстрація 15-листопад 16

Відправлено 01 жовтень 2025 - 18:12

гугіль мапс

подивився там супутник. Руїни дійсно усі точно зображені, але трафік якись дивний. ВІзагалі місто буз людей і транспорту. Так, не 2011й, але рухи якись є.  От понашукав декілька відосів, підтверджую це не монтаж, бачу таке кожного дня:

Замість водойм якісь калабані і болото
де ти таке знайшов взагалі, у пустелі де нема дощів по 5 місяців на рік болота не можливі. Пустир буде з пилюкою, а болота це десь там де вода є. І так, водоєми в нас завжди влітку вдвічи, а то й повністю пересихали, навіть коли проблем з водою не було.

#70162 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 01 жовтень 2025 - 18:17

Екран потух і не вмикається
розрядився мабуть і усе.  Я от як купив терабайтника, місця більше стало, зробив пароль на свого юзера, і ще одного юзера зробив без паролю для жінки. Щоб мої вкладки в браузері не закривала та й не дивилась усяке що їй не треба :-) . 

#70163 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09

Відправлено 01 жовтень 2025 - 18:47

болота не можливі

Я вважав то болотом - зверху не блищить, а просто чорне.Якщо посередині щось, як калабаня, значить там болото. До речі, з водою буде ще гірше - Дон пересихає.

#70164 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 01 жовтень 2025 - 19:00

[quote name="sun" post="939638" timestamp="1759335465"][quote name="VETERAN" post="939636"]
Екран потух і не вмикається[/quote]
Та ні - був включений у розетку. Діючу.
У мене кілька вінчестерів по терабайту. А використовую навіть не половину ємності. Зранку увімкнувся і відразу повідомив, що шукає несправність і буде кілька раз перезавантажуватись. Після того запрацював нормально. Я думаю, що жона перегріла його. Вона свій так пересмажила. Я їй подарував новий, а вона тепер сидить за моїм, бо там звична він7, а в новому 11ка. Напевно поставлю ssd з 11кою, щоб не було вибору.

#70165 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 01 жовтень 2025 - 19:19

От понашукав декілька відосів

Та я не впізнаю. Не жив я в Донецьку. Там моя тітка була акторкою в драмтеатрі. А дядько був головним режисером цирку. Ще у 1989 році забрав тітку до Львова і більше туди не потикався. Пам'ятаю, що центр ще був нормальний, а околиці - жуть жуть. Все якесь запилене, іржаве. Трохи вилазив не терикона - не справило враження - просто вонючий димлячий горб. Якийсь комбінат щоночі викидав гази - дихати не було чим. Більше я справляв враження на оточуючих, бо розмовляв українською.

#70166 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 01 жовтень 2025 - 20:37

я не впізнаю

це здебільшого вулиця Артема. Театр і цирк теж були.

а околиці - жуть жуть

звичайний одноповерховий часний сектор, не асфальтований як якась деревня. Трущоби теж присутні, місцями мож і страшні, але більше у центрі, старі єврейські будинки і їх остатки. Завжди дивувало чому не зносять, чи то дорого, чи історична реліквія якась. :)

просто вонючий димлячий горб

не знаю, не лазив. Вроді ще і радиоактивний :multi: . Але взимку красиво коли вони покриті снігом, прям як справжні гори :ay:

Якийсь комбінат щоночі викидав гази

жив колись у одної дівчини біля ДМЗ. Так, вночи і зранку коли тихо, його чути дуже гучно. Звук як з карбуратора зі знятою кришкою тільки у 100500 разів потужніше :bp:

Зранку увімкнувся і відразу повідомив, що шукає несправність

може винт сиплется, перевір Вікторією. Схоже якісь системні файли запортачилися, і їх вінда відновила.  А могла і гавкнутись зовсім, :(   Від перегріву таке не буває, комп просто вірубиться, а коли остине тоді вже вімкнеться. Хоча може так і сталося і він влаштував перевірку після некоректного відключення.

#70167 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 01 жовтень 2025 - 22:41

Театр і цирк теж були.

Театр бачив, а цирк не помітив.
Куди весь народ подівся? Колись через юрбу було годі пропхатися.
Вінда на можму ноуті стара - на ssd 64 гіга. Дуже давно - це з перших таких ssd ще десятки років тому. Вже лежить новенький з 11кою. Все ліньки переносити на нього - тому і повернув то старйо. Схиляюся таки до того, що перегрів, або якийсь апаратний заскок.

не знаю, не лазив

Я проходимець - всюди маю залізти. У такі місця легко попадав, що ніхто не вірить. А радіацією мене не налякаєш - ще в 6 років забули замкнути і я зайшов до лабораторії тата, де досліджували ядерну реакцію - отримували повільні нейтрони. Потім ще не раз і сам потрапляв у жахливі ситуації - експериментатор же я.
  • sun подобається це

#70168 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 18:59

Куди весь народ подівся?

Хто в Парижі, хто у мацквє, та хто їх рахував коли :multi:

а цирк не помітив

кажись був момент з регіка тачки що їхала від цирку до золотого кільця. Ютуб то заблочено, на компє щось впн не працює, тільки на телефоні можно дивитись)

Точно, є, о то такий круглий)

photo-2025-10-03-20-29-15.jpg

#70169 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 19:32

Дуже давно - це з перших таких ssd ще десятки років тому
так, є такий 60ка. 10ку поставив на нього і... все, мічце скінчилося))  Та не дуже давній року 12-13го, хоча мож і давно це було :bl:

#70170 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 19:41

хто у мацквє

не знаю, чи правда, але чув, що ждунів і перебіжчиків на болота перевозять на поднятіє ісконних територій північного зауралля.

на компє щось впн не працює

Тільки впн? А телеграм ще працює?
Я вирішив всерйоз організувати свою роботу в гаражі - купив фірмовий костюм зварника. Гарне продумане пошиття із вогнестійкого брезенту з шкіряними вставками. Надоїло возитися в старих рваних джинсах і списаних куртках. Сподіваюся, що будуть позаду опіки від бризг металу та іскр болгарки. Здається якийсь закордонний. Єдина проблема - просто так посцяти не вийде. Хіба що, як космонавтам, баночку причепити. Ну або памперса.
  • sun подобається це

#70171 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 19:49

Точно, є, о то такий круглий)

Здається, що був якийсь більший і на горбі, але мало що здається...
Точно пам'ятаю, що трамваєм до цирку їхали.

#70172 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 21:57

А телеграм ще працює?
працює, через нього і передаю з телефона на комп і обратно, а то доведеться шнурком як у старі часи))

Точно пам'ятаю, що трамваєм до цирку їхали
так і трамвайка от там за заборчиком, бо усі по неї їздять, гайці вже задовбались ловити))

Хочу собі таке!!!!!!!!!! :multi:

2025-10-03-23-02-12.png

#70173 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 21:59

Хто в Парижі, хто у мацквє

А мені виглядає так, що хто в черзі за бензином, а хто за водою.

#70174 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 03 жовтень 2025 - 22:06

Хочу собі таке

Та досить вже ліпити з гівна конфетку. Скільки вже твоєму жигулику?
Я вже досить давно просто підтримую на ходу. Стоїть он перед хатою. Раз на місяць беру покататися і погасити ностальгію.

#70175 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 06 жовтень 2025 - 19:51

VETERAN,79г. Тепер такий тільки в мене і у МайклаДжексона, ну і його вже нема :)

Ну а чё?  завжди хочеться чогось єндакого спробувати, зацінити як буде)  Якщо він бігає, то чем би й ні. Якихось ~15т ціна вопроса. Все краще чим мільярди в те китайське говно одноразове вкидати :multi: .

То я ще варити не навчився!, залізо є, пивавтик є,... ну так, той самой дівцітной деталюги не вистачає, але якось же знайдеться раптом- зненацька, авжеж я в це вірю :ay:   Ну накрайняк здохнуть батарейки у годиннику, а я зроблю вигляд що не помітив і тепер на завжди 10 ранку :)

#70176 Автонаездник

Автонаездник

ЗЛОЙ ДЯДЯ

• Модераторы
  • 3 236 Повідомлень:
  • Реєстрація 26-грудень 13

Відправлено 09 жовтень 2025 - 23:30

🚗

#70177 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 11 жовтень 2025 - 19:54

Автонаездник, так в машинкі граємось. :)

Старається тут вовка путлер усіх повернути   https://eu.hitmo-top.com/song/75474175 . Вже вдуге сьогодні таку офігенну чергу бачив за бензою :bk:  аж сльозу прошибло.   Пригадав як батько ще живий і молодий, я малий і жигулік, ще зі старими чехлами на седіннях, стоїмо,  мабуть пів дня там торчали, Приїхали вдень, а заправилися вже у темряві.   Звісно масштибіи не ті у вовки, якихось 150м черги проти десь 4,5км при совку, але вже щось! :ay:  

А я такий скучно-неромантичний мимо всіх за газом, швидко залив повну бочку (бо хз що там буде :multi: ) і покатив далі.

#70178 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 11 жовтень 2025 - 21:51

і покатив далі.
В чергу за водою.  :multi:
  • sun подобається це

#70179 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 928 Повідомлень:

Відправлено 11 жовтень 2025 - 22:41

sun, на закупи до Сігми не збираєшся? Краще не підходь туди...

#70180 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 245 Повідомлень:

Відправлено 15 жовтень 2025 - 20:51

В чергу за водою

та вродь без черг поки що))

2025-10-15-21-39-32.png

Зазвичай взагалі нікого нема, підїзжаю до тієї бочки і набираю 19літровку. В жигуліку бак на 100л, туди зливаю, і цопцобе поїхав неспішно щоб не обляпатись :multi: . Вдома зливаюсь, з мого бака шланг торчить, тд.

до Сігми не збираєшся?

це которий Гашан, тобто Ашан? Так, щось вони горять останнім часом дуже часто. То галактика, то амстор, то обжора.  :bw:  Пишуть це все дрони всу, які зручні і корисні однако дрони, коли треба щось підпалити :bl:

Взагалі то був у тому гашані рази 3 за усе життя, так що не збираюся :)

2 людей читають цю тему

0 користувачів, 2 гостей, 0 схованих користувачів