Перейти до вмісту

Друзі. Прошу вас допомагайте проекту Друк армії. Перемоги і миру вам. Хай щастить. Слава Україні! Apache

Фотографія
* * * * * 2 Голосів

Veteran - Персональник

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#901 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 254 Повідомлень:
  • Реєстрація 15-листопад 16

Відправлено 02 червень 2026 - 09:07

і зараз в Україні. Просто нагрянули непрошені брати

а я всі ті 8 років казав що ті гросі і петі, чи хто там замість них прийде, на нас попрактикуються, подивляться що вам воно до лампочки, а потім за вас візьмуться. А мені завжди НІ, з нами так не можна, в нас жеж демократія і тп.   Тепер от з Америки один блохер каже в нас демократія, с нами не можна....чогось там таке.   АГА!!!  поки що не можна, почикаємо. :multi:

#902 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 946 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09

Відправлено 02 червень 2026 - 10:14

на нас попрактикуються
Я тут ще в ті давні часи писав, що рашисти першочергово нищать саме своїх прихильників. От і насолоджуйтеся...

#903 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 946 Повідомлень:

Відправлено 16 червень 2026 - 21:04

Скучно валятися на дивані. Та і Ютьюб надоїв. Продовжую робити всякі забавки в гаражі. Підвал вже закінчив і завалив хламом, тому колупаюся наверху. Переробляю гараж під Міні, який суттєво ширший за жигулика і точило і тиски дуже заважали. Вирішив зробити рухомими, щоб можна було підняти догори. Вже не молодію і піднімати 30кг лещата стало важкувато. Точило легше, але і його допомагає підносити жигулівський торсіон з багажника. З лещатами складніше - довелося використати газовий циліндр від багажника Міні. Розрахував так, що рівновага досягалася посередині підйому. Щоб підняти, треба прикласти приблизно 5кг. Далі воно піднімається саме. Щоб опустити - тягну донизу і воно повільно опускається.
Зараз чіпляю ручну дискову пилу до саморобного столика - буде циркулярка. Ще доведеться кілька днів повозитися, бо має різати не тільки вертикально, а і під кутом. Та ще буде рухомий упор.
Фото може викладу, як завершу і помалюю то все.

#904 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 254 Повідомлень:

Відправлено 17 червень 2026 - 13:53

Скучно валятися на дивані.
І чиому воно так завжди: чи  скучно, цеглині вже не потаскаєш, бетон лопатою не замісиш, бо потім довго валятися доведеться, ще й грошей завжди одна пенсія -   Чи напаки ото йдешь, бачиш тих старих романтиків, що за ручку гуляють, і думаєшь, МЛИН!  за то в них часу завались щоб скучати, і їх воєнкомат не чипає!  І замість їх жаліти, щось вже більш на заздрощі тягне. :multi:

#905 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 946 Повідомлень:

Відправлено 17 червень 2026 - 18:09

sun, цегли і бетону вже не треба - підвал завершив.
Сьогодні вже зібрав циркулярку. Тепер буду робити невеличкого столика - складного, щоб не заважав. Але міцного - щоб можна було мотор покласти і розбирати.
  • sun подобається це

#906 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 254 Повідомлень:

Відправлено 25 червень 2026 - 20:22

цегли і бетону вже не треба - підвал завершив.
везе тобі, я тут спробував, тепер не чую не рук не ніг. Де мої 17 років на великому коретному!  Сиджу чекаю бетономешалку з озону.))  

#907 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 946 Повідомлень:

Відправлено 25 червень 2026 - 22:55

Де мої 17 років

Про таке наввть не згадую - я в 50 легко брав 50кг і біг 20 раз на 6 поверх.

#908 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 254 Повідомлень:

Відправлено 26 червень 2026 - 07:00

VETERAN,різниця не скільки взяти, а в скільки потім відходити))

#909 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 946 Повідомлень:

Відправлено 26 червень 2026 - 07:30

sun,яке відходити - це була розминка перед інтенсивним 14 годинним робочим днем. А тепер пройшовся туди-сюди 5-6км і все - на диван з планшетиком очі псувати.
  • sun подобається це

1 людей читають цю тему

0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів