Перейти до вмісту

Друзі. Прошу вас допомагайте проекту Друк армії. Перемоги і миру вам. Хай щастить. Слава Україні! Apache

Фотографія
- - - - -

Идея С Переносом Генератора

• Please log in to reply
63 replies to this topic

#61 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 246 Повідомлень:
  • Реєстрація 15-листопад 16

Відправлено 25 червень 2025 - 20:16

клиновий ремінь його не потягне - я вже переконався. Хіба що, якщо не будеш використовувати всю його потужність
То я со псіху такий потужний взяв, 120ампер мені не треба, не зварку ж робити на ходу)). Може половину і то наврядчі. 

На верху доступ до нього дуже зручний,я вже спробував. :ay:  Вдень можно послабляти ременя щоб не роздолбался, вночі з фарами підтягувати. Настільки зручно що навіть на світлофорі можно встигнути і нікого не затримати)).  Не треба для цього все виворачувати на землю як по стоку, а потім запіхувати назад.

#62 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 935 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09

Відправлено 25 червень 2025 - 21:32

120ампер мені не треба
Ти ж вроді якийсь мастер, хоча і горний, але повинен розуміти, що потужність генерації будеш вибирати не ти... Після заведення двигуна прийдеться кілька хвилин не газувати і підтримувати малі оберти. Інакше будеш слухати малоприємний візг і часто міняти ременя. Особливо це проявиться взимку.

Недавно приятель був у ваших краях - каже, що капець яке запустіння... Все позаростало, запустіння... У кафешках якісь відра в унітазах стоять.

Ваші асвабадітєлі збираються навезти робочу силу із афгану. Так що доведеться ізучать язикі.  :multi:

#63 sun

sun

Одноклубник

• Пользователи
  • 246 Повідомлень:
  • Реєстрація 15-листопад 16

Відправлено 26 червень 2025 - 21:19

Ти ж вроді якийсь мастер
таки так, в універі у 1999му даже якись курсовик захищав по гєнам, тільки великим для ТЕС. А останні 25років я айтішник, так що все забув вже)) 

будеш слухати малоприємний візг
нещодавно купив на сторого гена зубчастий ремень він так само і візжав, поменяв на звичайний - все норм стало.  Короч як прийдуть з рашка-розетки (тобто озона) усі проводочки, так буду підключати пробувати як воно там, Поки що просто висить ген на двіглє, чекає...

Все позаростало, запустіння.
правду каже!!, дощь іде -трава росте, але є коса на 2 квт, як з часом підфартить, все під нулевку викошу, пусть тоді подивиться :ay:

По кафешках не хожу, хз що там. Доречи як ту блондинку звали?, пам"ятаєш шоу таке по укр тєлєку Ревізор називалось. Ну от нема такого в рашці о то і бєда. Чи мабуть воду економлять так, хто там разбере :multi:

збираються навезти робочу силу із афгану
вони весь час когось возять, місто усе перековиряли, то труби, то асфальт, то будинок якись розбирають-збирають. І все якись чорномазі :bn: І техніка сплошняком крута в них, мабуть з китаю :bl: . Хорош флудити, вродь як про гену тема :br:

#64 VETERAN

VETERAN

Член клуба

• Пользователи
  • 7 935 Повідомлень:
  • Реєстрація 24-квітень 09

Відправлено 27 червень 2025 - 08:25

Доречи як ту блондинку звали?, пам"ятаєш шоу таке по укр тєлєку Ревізор називалось.
Ольга Фреймут. Зараз ніби у Львові живе.

І техніка сплошняком крута в них
Імпортозамєщєніє...  :lol:
  • sun подобається це

0 людей читають цю тему

0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів