В 2106 от "тайги" не станет - будут мешать средние фары.
Там больше петли капота мешают
Добавлено через 43 секунды
получается вариант только спорт?
Для чего?
|
Відправлено 01 вересень 2013 - 22:28
Відправлено 02 вересень 2013 - 08:53
+1Serjjjjjj, советую вот этот http://detali.zp.ua/...yj_luzar_SPORT/
...

Відправлено 07 вересень 2013 - 14:06
Відправлено 07 вересень 2013 - 16:04
Відправлено 12 липень 2024 - 15:37
Если вы хотите смастерить корпус для установки электровентилятора радиатора в автомобиле, то вам нужно знать точные размеры пространства, куда будет встраиваться корпус. Обычно размеры могут немного варьироваться в зависимости от конкретной модели автомобиля и радиатора. Вот общие рекомендации по измерениям:
Ширина: Измерьте расстояние между лонжеронами (боковыми элементами рамы) там, где располагается радиатор. Это даст вам максимальную ширину корпуса, которую можно использовать. Обычно это число около 49,5 см, как вы указали.
Высота: Измерьте расстояние от поперечины (горизонтальной балки или рамы) до верха проема, где находится радиатор. Вы также указали высоту от поперечины до места решетки (19 см) и глубину полости по низу и верху решетки (5 см и 8 см соответственно). Эти измерения помогут определить максимальную высоту корпуса, которую можно использовать.
Для большей точности вам также стоит учитывать любые препятствия или элементы в районе радиатора, такие как шланги, проводка или другие компоненты, которые могут влиять на форму и размер корпуса.
Если у вас есть возможность в будущем, измерить эти размеры на месте, в гараже, это будет наилучшим вариантом для точного подхода к изготовлению корпуса.
Відправлено 20 серпень 2025 - 19:59
так, гадаю вже можно офіційно повідомити що воно таки скінчиглся.
"кипимо"
Допомогла заміна заміна радіатору, хоч старий і не викликав нічких сумнівів, але деякі трубки виявляється були забиті.
Переконався у геройської загибелі "кипчика" у невеличкому дальнячкі у саму спеку пекельну на початку скрпня. Капот був замкнений! ![]()
Чи вмикав пічку на трассі? - так, визнаю вмикав, але міг би і не робити цього, бо було лише на першу половинку літери Д (ВОДА)., и я непогано так притоплювам з дуже важким багажником і нами двома не дуже малими і ще силу звички не зміг побороти
І реально було десь за 40'.. Про такий випадок потрібен таки електрокарлсон попереду радіатору чи навить два. 9-дюймові по 80-100вт китайські становляться добре.
Як зберуся до купи протестю це ![]()
Відправлено 22 серпень 2025 - 18:29
VETERAN,так нашвидкості тільки воно і гріється, по місту меньше половини показує тобто недогрів.
помпа нова.
А запалення, це куди покрутити вправо чи вліво?
Був в мене колись класний стробоскоп, можно було дуже точно поставити. Так я зпалив його, в темряві +і- переплутав, а там ніякого захисту не було, дим пішов і ппц
. Ті шо є рашиськи не підхлдять бо хз що показують. О то мені ще 3 роки тому на регулі газу поставили, от і не чипаю, бо назад не повернеш, і того регуля нема, втікли усі.. ![]()
Як у вас там з бензином - подешевів?
67р кажись 95й на роуті (тобто де я вже давно покупаю, не самий деш),
газ 27 вроді, короч все одне дешевше води виходить, тому і не запам"ятовується ![]()
Відправлено 22 серпень 2025 - 19:04
То у тебе на газі так гріється? У мене на газі взагалі мерзне.
регулі газу поставили
Знаєш, я понаставляв купу електроніки і вже дуже давно навіть не заглядаю. У мене нема трамблера - МПСЗ семе тим регулює. І якість суміші постійно контролюю по індикатору лямбди.Колись, пригадую, дуже пов'язані були суміш і момент запалення. Що регулятор газу, що трамблер зрушував для регулювання дуже трошки - ледь ледь.Та і температуру міряє електронний термометр.
Може термостат не повністю перекриває байпас?
Може то вода піднялася вище бензину? У нас показують всякі жуті із заправок, де вимкнуті колонки і стоять черги з авто. Особливо в Криму і десь там під Магаданом.
короч все одне дешевше води виходить
Відправлено 22 серпень 2025 - 20:08
Може то вода піднялася вище бензину? У нас показують всякі жуті із заправок, де вимкнуті колонки і стоять черги з авто. Особливо в Криму і десь там під Магаданом
не поднялася, просто нема її. Краще б ці сині бочки показували і як я по 150л воду жигуліком з них катаю. А ще з московії заходять усякі продвинуті контори для забеспечення дистанційного керування бесперебійною логістикою, наповненням, заміною і тп ціх бочок, завозять нові круті водовозки, ітп, відмив бабла на трильярди в общем
.От не театр абсурда же? а що взимку буде коли воно замерзне? якись подогрів замутять?- ще бабло)), це їм простіше ніж водогін будувати/ремонтувати.
А вони там про крим і магадан вигадують
Я з 14го року казав що укро-раша пропагандос це одна контора, яка сама себе палити не буде, краще про марсіян щось вигадають.
В криму не був, в Маріуполі на заправках нікого, все є і газ і бенз. Треба переглянути запис з регістратора, могу скрін викласти з заправками.
Доречи, ще тема є. Про глушилки вам кажуть щось? От їдеш по місту, раз і нема жпсу, далі по зірках чи по чим хочеш.
А там конкретно все поміняли. Був Амстор і Епіцентр - і одразу певертати треба значить. А тут хоб, зліва пустир, справа хутлерські домики якісь. І що робити, вродь повертати, але де Амстор?- ледве башня не поїхала з цим Маріком
. Жпсу взагалі почти що нема, іноді вмикається і зникає, як їздити? -
А вони про магадан, млин тюленям оселедцю не додали, який же жах ![]()
Відправлено 22 серпень 2025 - 21:05
Відправлено 28 серпень 2025 - 20:55
щось на въїхав що то за білі та червоні)) Та ні то пропагандос всіх зомбує. Послухав тут у транспорті радіо, вийшов у повній впевненності що наша планета зветься не Земля, а раша. Бо токо раша це є основа усіх основ, щось реальне і .. вобщем саме крутелезне і реальне що є. А весь інщий світ взагалі не існує чи то типу фантастика якась. От проведи зараз якись рехверендум - усі як одит за рашку розпишуться.
Недавно цікава ідея попалася - чого на рашці завжди все не нормально - бо це білі і червоні склеєні синьою ізолєнтою. Здається саме така шмата в іздє бовтається?
А потім на кухні будуть пригадувати які класні при Україні продукти були у атбешкє, не те що той магніт сраний.)) А за кого - за рашку звісно!
Ніякого причинно-наслідкового зя"язку у народу.)).
Кажуть сало на ринках заборонять незабаром, не положено у рашкє сало пролавати, понимаєш, а днере то вже рашка, так що їште поки можно, не довго залишилося! ![]()
вчора вночи прилетал до нас. Спершу щось дирчало щось як подорване, думав інструмент якись чи мусоровоз новий рашисти навезли, спати не можно від нього. А потім я бахне і гуркіт зник. Ага вон як воно виглядає на думаю
Болотні шахеди по сімкартах рулять
Уламків не було, розікрали до мене.
А взагалі кажуть не можно їх чипати, вони можливо в отруті якісь. Але я б здалеку подивився так ![]()
Відправлено 28 серпень 2025 - 21:51
Сто років тому воювали між собою червоні і білі. Дуже жорстко воювали - громадянська війна була. А яка зараз шмата бовтається? Біла - синя - червона. Тобто взяли тих білих та червоних і склеїли синьою ізолєнтою.
щось на въїхав що то за білі та червоні))
Часто вони додатково заміновані і можуть здетонувати в руках.
А взагалі кажуть не можно їх чипати, вони можливо в отруті якісь.
Цікаво - як там з бензином і вас... Ціну поки що штучно тримають, але виробники вже не можуть - починають банкрутувати, але їм не дозволяють. Ще один аспект - штучно тримають курс долара, але тут конфлікт експортерів, які хочуть курс під 200 та імпортерів, які не хочуть задирати роздрібні ціни.
0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів