Zombeer 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 Кто сталкивался или может ставил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 на разборке с мерседеса снять можно. На мерсы ниже S класа даже не смотреть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zombeer 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 а поставить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Я не слышал чтобы ктокто еще такое ставил. Но на сколько я знаю доводчик дверей пневмотический, впрочем как и привода центрального замка в мерседесах такого класса. Так что еще надо будет ставить насос, ресивер... Я бы даже думать не заморачивался)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zombeer 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Я не слышал чтобы ктокто еще такое ставил. Но на сколько я знаю доводчик дверей пневмотический, впрочем как и привода центрального замка в мерседесах такого класса. Так что еще надо будет ставить насос, ресивер... Я бы даже думать не заморачивался)))) Я как гуглил нашел фоты доводчика в копье) вечером ссыль дам.Кстати там от электро мотора фурычит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zombeer 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 golden88, *Вот ссыль Посилання * Если* кто уже зареган на том сайте *узнайте у автора подробности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах