Valeron 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 (змінено) Вот купил такой жигуар 5 июня.ваз2106,92г.выпуска,коробка 5ст.polonec Змінено 3 листопада 2011 користувачем Valeron Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Ща тебе модеры темку подправлят. Правила оформления смотри!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valeron 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Ты хоть опиши её,что менял,будеш менять... И фото салона дай,подкапотного! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valeron 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 (змінено) Yurec77, ничего я не менял краме масла и покрасил колпаки,двиг2103 нормальный Yurec77, фото салона нет извените,менять много чего хочу но финансовая база пока недаёт для начала хочу поставить вот такую штуку Змінено 3 листопада 2011 користувачем Valeron Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Почитай вот ети темки для общего развития Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах