ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2012 А.ок.спасибо Игорь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 Отписываемся кто будет на игре 11.03.2012г. Начало игры в 10:45. 1. Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 Я точно буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 я тоже собираясь быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 усиленно лечусь, собираюсь быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 +1 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 Планирую быть. З.Ы. следующие две не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 [font="Comic Sans MS">[size="5">[color="DarkRed">! Напомню !Игра 11.03.2012г. - - Начало игры в 10:45.[/size][/font] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 ! Напомню ! Игра 11.03.2012г. - Воскресенье - Начало игры в 10:45. ОГО!!!! Толян, спасибо тебе! я завтра ехать собрался! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 Root, Да я вот и смотрю, что не только ты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 Да я так и понял.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 ага я тоже уже звонил давыду насчет того во сколько завтра будем выезжать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 та не то слово.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2012 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Извините нас болельщики за сегодняшнюю игру. Не понятно чего так сегодня получилось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Davyd,не боись все нормально просто корупция в судейских бригадах развиваеться) А на самом деле все прошло нармально я уже говорил не раз в таких случаях, зато есть к чему стремиться потому что ВАЗ ЧЕМПИОН и точка:bp::bp::bi::bi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 бывает..может в следующий раз больше повезет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 остается ждать этот следуший раз! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Игорь красавчик него и добавит))) ...не знаю как у розовых, но среди голубых мужиков точно нет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 следите за моими ногами,сказал Слава, повторяем за мной: Танец маленьких утят.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lapa 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 главное, и судейка подписался на ваш танец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 дак он движения и показывал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Организаторы Автолиги просят спросить у членов команды сможем ли мы играть 21-22 апреля (это поминальные дни). Таким образом мы закончим АЛ и в связи с майскими праздниками 29 апреля. Отпишитесь каждый что по этому поводу Вы думаете! Я готов сыграть 21.04.2012г. утром, чтобы потом уехать на поминальные дни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 Вы че страх потеряли?! Чего Вы не отписуетесь по поводу 21.04.2012? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 готов играть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах