jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 под вопросом... 80\20 что да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 Даже не знаю фифти/фифти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 сложно сейчас сказать...80/20 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 Не смогу быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 я тоже 50 на 50! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 В субботу в 10.30 состоится очередной матч АЛ-4. ВАЗ-2101 против лидера чемпионата ФК Хюндай. Ждем всех болельщиков. А состав прошу отписаться! 1. Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 №9 будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 №9 будет А кто это ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 +1 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 сможем ли мы играть 21-22 апреля ... Отпишитесь каждый что по этому поводу Вы думаете! я не смогу В субботу в 10.30 состоится очередной матч АЛ-4. ВАЗ-2101 ... состав прошу отписаться! не буду. восстанавливаю машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 В субботу в 10.30 состоится очередной матч АЛ-4. ВАЗ-2101 ... состав прошу отписаться! поправочка - буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 пока 50/50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 Так в эту субботу, т.е. Завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sk@ut 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 я бы тоже поиграл((( играю неплохо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 я бы тоже поиграл((( играю неплохо... Так, а шо тут с Симферополя ?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 дела плохи. по состоянию здоровья не будет меня, друзья.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sk@ut 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 Так, а шо тут с Симферополя ?! та рукой подать)))даже на тренировки ездить можно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 Что то нас маловато на завтра собирается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 да все супер! нам терять нечего....может бухать пойдем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 После игры можно и побухать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 не я бухать не буду, у меня на 16 00 еще один футбол)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 После игры можно и побухать! блин, ну скока можна? чего как "культурно посидеть:multi:" после игры так тогда, когда я уеждлжаю сразу после игры?? .... "Пиво не пить - водитель тоже человек" (с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 Планирую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 Буду, главное проснуться не позже 9.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах