Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 березня 2015 ziban, нужно было в другой плоскости попробовать клеить ленту, была бы ровнее граница цветов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 27 березня 2015 Я не художник!!!! только учусь)!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 березня 2015 я думаю полку тож в красный надо было а так конечно супер! 1 ziban відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 27 березня 2015 Спасибо!!!!!)))) Я тоже сначала думал, но потом что не захотел! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandr_Leonidovich 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 А мне вот только предстоит такая работа. Причем красить нужно 8 дисков (без запаски) Под рыжий цвет автомобиля, какое сочетание красок Вы бы применили ? (задумка в 2 цвета, но можно в один) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 А мне вот только предстоит такая работа. Причем красить нужно 8 дисков (без запаски)Под рыжий цвет автомобиля, какое сочетание красок Вы бы применили ? (задумка в 2 цвета, но можно в один) Чорний або білий. Диски штампи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandr_Leonidovich 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 Чорний або білий. Диски штампи? Да, штампы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 Да, штампы Під який ковпак? Хром сток чи пластик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 будьте оригинальны, творите, хватит уже изжованых черных и белых дисков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandr_Leonidovich 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Під який ковпак? Хром сток чи пластик? Сейчас без колпаков. Если найду недорогие хром - то с хромом. Пластик на дух не переношу в своей машине! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Alexandr_Leonidovich, тоді три варіанти: -білий -срібний чорний типу так але вирішувати тільки тобі. пошукай картинки з кольором дисків, який сподобається. Або якусь програмку тюнінгу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandr_Leonidovich 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2015 Alexandr_Leonidovich, тоді три варіанти:-білий -срібний чорний типу так але вирішувати тільки тобі. пошукай картинки з кольором дисків, який сподобається. Або якусь програмку тюнінгу. нравится белый. Но хочется не однотонного цвета. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vic 6 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 очень поздно отвечаю по посту №29 Диски от AUDI также WW На дисках выбиты значки. На сегодняшний день краска держится используют только зима Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 березня 2017 Помилкове. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegGleg 0 Скарга Опубліковано: 17 січня 2018 Я думаю должно было отлично получится, а на сколько хватит балона, тут сложно сказать все зависит какой балон и как вы будете красить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах