alex12 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Hulk yurecgod Спасибор буду благодарен... :oops: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Pioneer,заполнил и там Teacher,ок.бум надеяться,что ВСЕ будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Exile Я точно буду. Я на той неделе поеду делать наклейку,и если все будет хорошо сделаю пару штук и смогу тебе подогнать. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Я тоже обещаюсь быть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Hulk,благодарствую :repa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Exile А ты в каком районе живёшь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 alex12,на Песках.точнее на поселке возле ДЖД Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Ясно,ну ждём на встрече Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Народ,а хто расскажет что такое клан,а то я тут не частый гость... O:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 alex12дерзай : Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Народ,а хто расскажет что такое клан,а то я тут не частый гость... по моиму совсем бесполезная вещь принимают куда то народ, а кто чем занимался тем и занимается. Короче нечего оно не даёт пипл захотел его создать зачем то создал Ну бог им в Помощь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T_A_S 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Всем привет! так а на сколько планируется встреча?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Всем привет! так а на сколько планируется встреча?????? ну после работы часов на 7 вечера! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 Exile Так ты сосед. :D Я тоже с Песков. Я так понял ты жывеш на Чапаева? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 ExileТак ты сосед. :D Я тоже с Песков. Я так понял ты жывеш на Чапаева? ага,почти.недалеко от монтажки на Чапаева.а ты де на Песках? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 А я не далеко от Амстора. Вот все никак не сфотаю машыну,а то и не узнаете как приеду. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 KronosКопейку продал другу,но без музыки. NeoN4ik Захотелось чего-то нового,да и поварена она была плохо(кузов играл как желе). Сегодня видел твою копейку с музыкой, аж задняя стенка тряслась :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 блин,пришлось сегодня руль покупать,стоковый в трех местах треснул... а хотел диски тормозные купить... надо наверн и свою сфотать,а то не знаете,так еще и не узнаете :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Exile случаем не на ореховском рынке был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Hulk Так ты ж говорил что без музыки продал? Если без музыки то по ней и узнаем твою новую машинку :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Вот,блин а рядом со мной и нет ни кого,абидно понимаешь :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 alex12 та ладно! ты ж на гагарина если я не ошибаюсь? так что я недалеко! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Pioneer Да на Гагарина,возле Байды)),а ты где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 alex12 А я на мира, так что почти соседи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Гы,ну класс " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах