Jammm 113 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 В общем я буду в любом случае как раз с работы ехать буду, так что заеду.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Ну Виталя тогда на связи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Блин! Хочу приехать на встречу но карб выделывается,орет,а ехать не хочет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 А чего так дергается ил что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 И дергается,и не разгоняется,вроде по звуку как троит,но все свечи работают,надо ехать на ремонт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Ну если соберетесь я могу в субботу подскачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 gino мне в такой ситуации помогла простая чистка карба никуда не ездил разобрал продул и поехал бодро! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 У меня даже где-то был аэрозоль для чистки карба Только блин холодно на улице этим заниматься. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Ну тогда выход один дергаться. А вообще одеть перчатки и вперед! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Опа туса!Если с утра стартер закину то буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Та не,завтра после работы полезу чистить,жалко200грн.выбрасывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Fast давай присоединяйся! gino правильно если можно самому сделать чего деньги выбрасывать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Bear2102, Да я тока за но мороз-собака кусаеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Да зима пришла как всегда неожиданно!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Bear2102, могу подобрать завтра чтоб Копер не напрягался,я живу на шевчике,мне рядом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Bear2102, Фигасе неожиданно-17января Я вообще на космосе ща работаю,но если починюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Такой вопрос от новичка=)) что происходит на сборах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Ну как что обсуждение авто, жизни, полезной информации, кто-что советует кто-чем помогает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Не раз хотел попасть на сборы, но как то не по себе становится по мере их приближения=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 mostikov Чего вдруг? gino твой телефон есть Fast а ты свой тоже напиши в разделе контактов завтра тогда созвонимся после обеда будем знать кто точно будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mostikov 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 чего вдруг хотел? Как-то не хо себя белой вороной чувствовать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Не раз хотел попасть на сборы, но как то не по себе становится по мере их приближения=) А чё переживать-то,Нормальные пацаны,бухают на "Радуге" а потом там же и катаются(Шутка):lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 mostikov Чего вдруг? gino твой телефон есть Fast а ты свой тоже напиши в разделе контактов завтра тогда созвонимся после обеда будем знать кто точно будет. мой 0506936182 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Чего вдруг не по себе? FAST как раз там таких полно!))) gino ok! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Я вот например переживаю,что у меня будет самая говняная машина на встрече. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах