Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 травня 2013 Davyd, спасибо, учту. после 20-х чисел буду готов к данному этапу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 травня 2013 Afft, мы исправляемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 B@RMALEY, ты охринел?? Посилання шо опять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 (змінено) Херасе цена, а говорят я за свою троечку много хочу А я то думаю зачем Леха колпак искал.. Змінено 24 травня 2013 користувачем Вадим21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 25 травня 2013 Ребят, все помнят про завтрашнюю встречу? Кто будет - отпишитесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 Кто не будет, тоже)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 Fozzy747, Я буду. Мы как обычно к 18.00 на эко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 я буду 50% на 50% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 да, я предлагаю на 18.00 на природу в такую погоду всё-равно не выберимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 Парочку воспоминаний о сегодняшней встрече) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 Нас было больше!!!))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 А я засранец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кронге 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 блин...пропустил встречу (( после двух дней алкомарафона ,в ПТ и СБ, все равно не смог бы приехать...отходил весь день 8 ( зато прошел Метро новое...игра просто офигенная )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 А я засранец никто и не сомневался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 классные фотки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 Кронге, сколько можно?) хватит употреблять горючку, приезжай на встречу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 Кронге, Надо объявить войну зеленому змею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 червня 2013 Троещина!!! Собираемся 9-го на шашлычок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 3 червня 2013 да давайте соберёмся только надо шалашик организовать,а то погодка не радует... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 B@RMALEY, полностью поддерживаю товарища Бармалейа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 Creativ4eg, Я конечно же за. Но посмотрим по погоде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 а давайте 8-го??? а?? 9-го точно не смогу((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 а давайте 8-го??? а??9-го точно не смогу((( а может как то сможешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 неа, не смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 Вентель,а с кем я поеду??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах