Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 кто что думает про мой гараж, в смысле кто и когда собирается? чтоб можно было какие-нить планы построить, да и с машиной повозиться, а то снова шалы (с), посиденьки (с), а я так ничего и не сделаю(.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 когда ты там будешь? Afft, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, так скажи когда ты можешь? может на выходных на этих? я бы не против подскочить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 В общем, вот все фоточГи с моего тела в тот хАроший пикниковый день " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання В движении)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Все фото добавил в свой пост. что бы были так сказать в одном месте))) Спасибо за фото Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 (змінено) Creativ4eg, Вентель, думаю, и седне и завтра) Змінено 14 червня 2013 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, давай тогда завтра? а то сегодня как то после работе ну ваще никак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, давай тогда завтра? а то сегодня как то после работе ну ваще никак ок, только звони завтра.. мало ли планы поменяются.. а может и вовсе в командировку могу уехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Я могу сьоня подїехать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Вентель, Creativ4eg, атас, парни! 85% того, что завтра-таки вечером уезжаю в путь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 тогда давайте сегодня!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 сорри за спам, но тот кто мне собирается седне-завтра - можете ехать в гости, 15% сработали в мою пользу)) моя поездка откладывается на понедельник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, о счастливчик) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 давайте в воскресенье - тада и я смогу подскочить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, собираемся у тебя в воскресение вечером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Afft, да, давай в воскресенье))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 и я, думаю, смогу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 червня 2013 ну, если вы организуетесь, соберетесь и меня предупредите по телефону, я не против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 17 червня 2013 ну и где же бурное обсуждение предстоящей встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2013 B@RMALEY, хотел задать тот же вопрос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 мужики, узнаете?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostya 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 бывшая Лехина шоха получила новые диски, колхозные фонари и диски.. З.Ы. а откуда фотки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 бывшая Лехина шоха получила новые диски, колхозные фонари и диски.. З.Ы. а откуда фотки? с авта риа... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 reanimation Роман пр. Маяковского, 38/10 [color="Red">0938574842 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах