)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Был рад всех видеть в новом году ) всех с праздничками ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Угу тоже рад был всех видеть,Почему тока на нашей троещинской почти всегда норм собираемся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Угу тоже рад был всех видеть,Почему тока на нашей троещинской почти всегда норм собираемся... как не странно весь актив Киева как раз на левом берегу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Тікми додому добрався... Всім дякую хто був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 (змінено) а мну даже пара хвотачек есть.. скоро выложу) усем спасибо, кто смог выбраться, выделить время и приехать! Пашке, как усегда, отдельное большое спасибо за начальную и, надеюсь, дальнейшую сборку солекса для моей копейджаны Змінено 11 січня 2015 користувачем Afft 4 alligato, Fozzy747, Creativ4eg та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 Блин, Саня был на Жигулях а я работал, ну что за капец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 спасибо за начальную и, надеюсь, дальнейшую сборку солекса для моей копейджаны та поки нема за що, ще жикльор треба викрутить... і я ще прикину весь список шо нада шоб перейти з озона на солекус Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 PavelV, трос подсоса, вертолет, пружинку, паранитовіе прокладки 2, толстую пластиковую проставку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 пружинку, паранитовіе прокладки 2, це є з запасом, тільки туди ше поплавок нада, і ти забув пластину на яку гелікоптер ставиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 PavelV, ну так под словом "вертолет" єто я и имел в виду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 PavelV, агласітє увесь спісок, будь ласка) в лічку, чи с скуре) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 (змінено) агласітє увесь спісок, будь ласка) ну дик трос подсоса, вертолет, пружинку, паранитовіе прокладки 2, толстую пластиковую проставку туди ше поплавок нада, і ти забув пластину на яку гелікоптер ставиться і походу кришечку СХХ з винтом жикльор не викручували? Змінено 12 січня 2015 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 ну дик і походу кришечку СХХ з винтом жикльор не викручували? я ні брал його сьодні з собою, можем сьодні вєчєрком ше попробовать?, може пан Вєнтель підтягнеться, в нього проблємка з контактами, як у мене була дві дні назад тра людині допомогти PavelV, трос подсоса, вертолет, пружинку, паранитовіе прокладки 2, толстую пластиковую проставку. так трос - хіба мій старий не покатить? прокладки ж наче всі паранітові є? крім пластикової, це я помню і так.. яку пружинку? галікоптера хіба нема? тоже тра? ну, і поплавок, пам'ятаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 можем сьодні вєчєрком ше попробовать? та нівапрос може пан Вєнтель підтягнеться, в нього проблємка з контактами аналогічна ща в лс тобі сформулірую повнєйший список шо нада шоб той солєкус тобі впіхнуть адекватна... ще пару пунктіков згадав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 так трос - хіба мій старий не покатить? он короткий. галікоптера хіба нема? тоже тра? у солекса крепеж толкателя дросселя со стороны морды а не салона(как у озона) короче вот Посилання и да, про обратку все забыли) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 и да, про обратку все забыли ага... і там ще треба кришка ПУ а то на 32-м вона металічна як на звичайном, а на 64-м пластікова фігня якась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 яка кришка??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 (змінено) яка кришка??? металічна з гвинтом[spoiler="кришка №8, винт №7"> а є наразі ціла тільки така як з автопідсосного [spoiler="№5 і №6 в зборі"> весь цинус в тому що 83-62 і 83-31 системи підсоса однакові по принципу але в першому кришка ПУ така як на 2-й картинці пластикова з дебелою крутилкою, а в 31-му металічна з винтиком як на звичайному солексі (картинка 1) Змінено 12 січня 2015 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 PavelV, так це крутілка вдобна просто чи я шось трохи не догнав шо ващє треба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 Emissions, вона то вдобніша, але крутить її придеться може раз чи два в жизні карба, лажа в том шо вона пласмасова (кришка з такою крутілкою), а кагби метал викликає кагби більше кагби довіри чи я шось трохи не догнав шо ващє треба в даний момєнт основна проблема викрутить закисший жикельор а то всь другорядне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 PavelV, не чіпай її і все добре буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 не чіпай її кого її? якщо кришку ПУ то її наразі там нема, того що верх звичайного солекса буде, кришка ПУ з нього негодна вапше, але є з автопідсосного верха кришка, но вона не металічна а пластикова.... кароч, викрутим жикульор а там видно буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 12 січня 2015 Afft, когда ко мне в гости собираешься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 січня 2015 Afft, когда ко мне в гости собираешься? Так уже ж у тебя в гараже))) Знаю-знаю, шучу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2015 Так уже ж у тебя в гараже)))Оо,. и вправду в гараже, Знаю-знаю, шучу))зато я не шучу, морду от ваз 2105 приварю и всё, гут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах