KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 хДа посидели нормально, отдельное спасибо Afft)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 KillerKolobok, та ладно, обращайся, если что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 И шо делаем в воскресенье?) шашлички ин да гараж?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 я только за как раз выходной)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 я только за как раз выходной)))) Круто. Тока пока активности мало, ждём остальных теперь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 я уезжаю. так что меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 шашлички ин да гараж?)) А вот с этого места поподробнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 я в шапке дату поменял, а вот насчет времени договоритесь, напишу там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 Снежок выпал, надо бы на площадку на набережной выехать и вспомнить как ездить зимой. А то пол зимы прошло а снега на пару дней хватило. Желающие будут? Одному просто скучно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 шашлички ин да гараж? я швидше всього звалюю Желающие будут? я б зїздив якби залишився на вихідні, але резина фуфул - заїзжав і виїзжав з гаража хвилин по 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 R.I.D.I.K, мдаа, под щащлик, наверно, не та погодка.. зы, ты герметик еще не выкинул? просто процедура вскрытия головы откладывается из-за погодных условий, а также восстания Хинды на дорогах PavelV, а мну тогда нужно еще клапана перерегулировать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 восстания Хинды на дорогах шо уже? і не казав? нужно еще клапана перерегулировать помню-помню) а мені колеса поміняти місцями) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 PavelV, так а шо казать - вона ше не готова, вчора навіть дайці зупинили, шоб позирить, шо то за одноока Джоанна їде по дорозі, без бампера і габаритних ліхтарів в 12 ночі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 Как я понял желающих нету? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 Желающие есть, так на работе все.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 Забыл что выходной завтра только у меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 И я думал на встречу припхатся, а тут никого. Afft, Вадим21013, тогда подтягивайтесь комне, чёнибуть придумаем с шашлыками на шмеле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 И я думал на встречу припхатся, а тут никого. Afft, Вадим21013, тогда подтягивайтесь комне, чёнибуть придумаем с шашлыками на шмеле Неплохое предложение)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 подтягивайтесь комне, чёнибуть придумаем с шашлыками на шмеле када? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 Я за, будем включатся в активную жызнь клуба, если кто-то будет ехать с троещины или ближайшых районов прошу взять баласт. Если нет то и сам как-то прилезу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 када?ну в воскресение-ж если шо - то драва есть, мангала нет. Если без мангала то на скавародке картошки с салом пожарим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 в гараже есть есть мангал но не большой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 alligato, а мангал какраз есть у меня.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 мангала нет магнал є... заразом заїду масло помінять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 тогда подтягивайтесь комне, чёнибуть придумаем с шашлыками на шмеле эх как заманчиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах