gino 15 Скарга Опубліковано: 20 січня 2013 <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5pvqOy6Z_7I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 20 січня 2013 gino,Капец в таком состоянии еще и едет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 (змінено) А погодка то песня Сейчас правда Макс скажет- "опять это белое гамно":lol: Змінено 25 січня 2013 користувачем Fast Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 "опять это белое гамно" Заметь - это не я сказал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 А валит то знатно Лопаты все приготовили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Хто валит ? Снег ? Или твой Гелентваген ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 maksik84, И то и то.Только не надо мою тачку какими то матюками обзывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Я чувствую,что все мы завтра будем говорить,белое гамно насыпало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Я не буду.Я на пешкарусе Я представляю, что щас на Южном, если у нас так метёт, что дом напротив плохо видно " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Я тоже не буду,я везде проезжаю На Южном метет ого-го,домов напротив не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 я везде проезжаю Опять санки у малого забрал ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Опять санки у малого забрал ? Ага гляди,у него заберёшь.Проблем потом не оберёшся. А чё с твоим корчем случилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 (змінено) А чё с твоим корчем случилось? Стоит во дворе.Зарплату тока сёдня, с боем, выбил, а без бенза, папелац ехать отказался. Не хилое такое авто за 14 штук Посилання Змінено 25 січня 2013 користувачем maksik84 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 maksik84, Так заливай завтра бенза и на Радугу,угла давать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Ага.Тока на работу съезжу (поработать). Она ж на зимней резе - угла никак не дать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 maksik84, От всё тебе не так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Таки да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван Игоревич 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
da_bomb 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 Я хоть и на зиме но сегодня угла давал абсолютно во всех поворотах, не спасает резина когда такая погода... Но отдать должное амтелу- замело тачку до половины колеса причём в хлам замело - своим ходом выехал, в раскачку потихоньку выехал и товарища потом вытянул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван Игоревич 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 (змінено) Может и не потеме Но у меня вопрос: А где у наc в Запорожье разборки Opel?. (На балабино был там нормального нет нече нету, все убитое) И некоторым личностям есть замечание: Dvoe4nik , НЕ ФЛУДИ МОЕЙ ТЕМЕ О ПРОДАЖЕ ЗАПЧАСТЕЙ! Головой думай что пишешь, я в клубе 2101 порядка 2 лет покупал и продавал товар успешно, не каких проблем не было. :an:. Не мешайте продовать мой товар, я и так попал на круглую суму денег. Приходится пол машины разбирать и продовать.. Змінено 26 січня 2013 користувачем Иван Игоревич Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dvoe4nik 3 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 Иван Игоревич, Ты, балабол недоделанный, аккуратней словами раскидывайся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван Игоревич 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 Dvoe4nik, аккуратней словами раскидывайся! Где факт что я балабол? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 Головой думай что пишешь, я в клубе 2101 порядка 2 лет покупал и продавал товар успешно, не каких проблем не было. :an:. У тебя регистрации 4 месяца,откуда 2 года? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван Игоревич 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 Fast, это новый ник.. От старых анкет пароли потерял... Я в обще здесь 2 года почти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 Fast, это новый ник..От старых анкет пароли потерял... Я в обще здесь 2 года почти. Чем докажешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах