yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 (змінено) Продолжаем флуд я через недельку первую часть грохну. Змінено 3 червня 2012 користувачем yurecgod Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 yurecgod, Вот блин Юрец!Всю малину попортил,надо было до 200сот довести Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 (змінено) Ляпота, места вагон, флуди - не хочу Тай-та-тара-та-та,-та-та-та-тай (эт я гопак танцую), места ж полно Змінено 3 червня 2012 користувачем maksik84 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Ляпота, места вагон, флуди - не хочу :lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 я через недельку первую часть грохну О правильно. Какраз все успеют убежать, шоб осколками не зацепило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
коточек123 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
da_bomb 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 (змінено) Ржем Я против инжектора ничего не имею так же как и против людей которые его устанавливают на свои машины... Хотя если честно - мне глубоко всё равно, главное что я со СВОЕЙ машиной делаю =) Змінено 3 червня 2012 користувачем da_bomb Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Я бы тоже себе инж поставил но это мне сильно должно быть делать нефиг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 da_bomb,Личо мне всё равно, что вы обо мне думаете... Я о Вас вообще не думаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 мне всё равно, что вы обо мне думаете... Я о Вас вообще не думаю... Опа ! Махач ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Lex_1984, о тебе никто и не думает, прекращай и как сказал Егор - со своей машиной каждый сам решает что делать! а тут мы просто веселимся, на то она и флудилка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Ну что ж посмотрим насколько этой темы хватит!)) Нужно до 200 дотянуть! Антоха, Андрюха Хелоу! Давно Вас не было! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 добрый день я вот думаю продать своего коня и взять таврона сосед продает за 14000гр зачетного 2003года расход по городу 6.5 саблазнил меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Копер,предатель! А в общем что тебе больше нравится то и бери! Мне вон вчера пытался один "Генчик" доказать что 02 отстой а его подржавевший тавр круче! На это даже смотреть было смешно там тавр заводится с 10 раза и то если захочет! Но каждому свое! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Отмечусь и я в новой флудилке.. И задам свой традиционный , компрометирующий вопрос: Когда встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Bear2102, у тебя двойка зачет тут спору нет столько сил и времени вложено собрал с нуля я не был никогда поклоником тавронов но Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Копер,Спасибо!Правда там еще очень много недоделок! Jammm,Давайте сегодня встретимся! Чем спонтаннее тем лучше выходит! Ты там кстати еще гараж не распотрашил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 О! Сходка намечается,я за! Во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість who i? Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 давайте предателей расстреливать!!!!?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 who i?, A правила нового участника,не для вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 who i?,кто такой кем будешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
коточек123 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 добрый день я вот думаю продать своего коня и взять таврона сосед продает за 14000гр зачетного 2003года расход по городу 6.5 саблазнил меня привет!чем таврон соблазнил расходом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 коточек123,да Андрюха тем и соблазнил но я еще не решился на таврон пока только мысли терзают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
коточек123 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 ты только из-за расхода?ведь там еще много других нюансов есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 Завтра вечером планирую быть в Запорожье правда по делам папику машину смотреть, за ланос сегодня задаток дали...не знаю получится ли с кем то встретиться даже не знаю в какой район ехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах