Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2014 шо в Малиничах дуже серйозна розборка? чи ще де є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2014 ]шо в Малиничах дуже серйозна розборка? чи ще де є можна зателефонувати і спитатись , навіть не стаючи з ліжка ... щось є чого не має а що розбирають бистро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2014 fartovuy, а як спитати?)) номер дай!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2014 [ номер дай!!! даю 0978321993 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2014 fartovuy, Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ROMAN80 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 доброго времини суток ребята нужна помощь в Хмельницком не по авто не безвозмезно очень надо! Зарание спасибо мой тел. 0502454083, 0631600728 Роман Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 ребята нужна помощь в Хмельницкомсуть допомоги то яка ? а то на лайф і мтс з київстара дорого ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2014 fartovuy, керамзит потрібен наш, літр, на зразок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evil2l 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2014 Привет землякам. Хочу попросить совета. Кто знает где могут установить торпеду 2106 на 2101, мог бы и сам поигратся, но поджимают сроки да и на работе много забот, проще заплатить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2014 Хто в нас проводку може поміняти на Ваз 2102 Хочу поставити панель з 2106 і проводку поміняти ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 травня 2014 fartovuy, якщо є схема, то нічого складного-все зрозуміло і просто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 19 травня 2014 fartovuy, приезджай! поменяю! Evil2l, Если ещё надо помощь приезджай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 24 травня 2014 Ребят может комуто надо подварить, подкрасить, подпаять. Обращайтесь! Я почти всегда дома. Вот мой номер +380970252212, +380976791713. Желательно заранее позвонить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DonGan 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Ок):az::az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tomas_morgam 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Доброго дня! Нещодавно придбав 4-ку, впринципі стан гарний, але по зовнішньому вигляду ще є робота. Для початку шукаю задній бампер 4-ка чи 5-ка б/у. Якщо десь побачите на розборці - пишіть. І ще - шукаю електрика (багано нормального і не дорогого), потрібно деякі датчики до торпеди підключити і передивитись що і до чого (деякі шнурки висять по салону, не зрозуміло звідки йдуть і т.д.). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2014 привіт , цікавить де можна відрегулювати клапана ГБЦ а саме рейкою , варіант з щупом не влаштовує! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladik 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Ребята подскажыте че делать! Вообщем ситуацыя такая.... Влез я в карданный вал с целью поменять хрестовины ну и при установке не правельно собрал, в итоге страшная вибрация, пришлось покупать новый кардан на базаре но и ето не помогло ... Просто вибрацыя меньше стала... Но я думаю что на автобазаре мне тоже хлам продали.. Может кто может мне помочь? В долгу не останусь...вариант перекинуть из нормальной копейки кардан не просматривался так как нет такой возможности.....от балансировать кардан не знаю где это возможно в хмельницком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Перекинь кардан старий, розверни на 180° Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 15 січня 2015 vladik, В Хмелю сделать балансировку можно, но очень дорого. С фоткай особенно места балансировочных грузиков. И общий вид. А там посмотрим что не так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 16 січня 2015 Можу дати на пробу хороший перебраний кардан з умовою повернення. Я міняв хрестовини і підвісний підшипник. Кардан без вібрацій. Поставиш подивишся в чому причина в кардаані чи в чомусь іншому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dan241 4 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 Може хто знає чи є в Хмельницькому або регіонах спеціалісти які можуть зробити і налаштувати турбо мотор ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 dan241, я таких, нажаль, не знаю. А турбо це цікаво. Це на твоїй машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dan241 4 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 Та ні.....є така мрія зробити ТАЗ (думаю краще на базі ВАЗ 2108 або ВАЗ 2107) моя машинка вже стара для такого проекту.....37 років їй )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 dan241, так і моїй 37:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexa779 6 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 подскажите пожалуйста, может у кого нибудь есть знакомый который продает б/у ГБО - нужен редуктор 2 поколения на мой тазик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах