Перейти до публікації
odeskin

Взаимопомощь Хмельничан

Рекомендовані повідомлення

]шо в Малиничах дуже серйозна розборка? чи ще де є

можна зателефонувати і спитатись , навіть не стаючи з ліжка ... щось є чого не має а що розбирають бистро

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

доброго времини суток ребята нужна помощь в Хмельницком не по авто не безвозмезно очень надо! Зарание спасибо мой тел. 0502454083, 0631600728 Роман

Поділитися повідомленням

ребята нужна помощь в Хмельницком
суть допомоги то яка ? а то на лайф і мтс з київстара дорого )

Поділитися повідомленням

Привет землякам. Хочу попросить совета. Кто знает где могут установить торпеду 2106 на 2101, мог бы и сам поигратся, но поджимают сроки да и на работе много забот, проще заплатить.

Поділитися повідомленням

Хто в нас проводку може поміняти на Ваз 2102 Хочу поставити панель з 2106 і проводку поміняти ?

Поділитися повідомленням

Ребят может комуто надо подварить, подкрасить, подпаять. Обращайтесь! Я почти всегда дома.

Вот мой номер +380970252212, +380976791713. Желательно заранее позвонить!

Поділитися повідомленням

Доброго дня! Нещодавно придбав 4-ку, впринципі стан гарний, але по зовнішньому вигляду ще є робота. Для початку шукаю задній бампер 4-ка чи 5-ка б/у. Якщо десь побачите на розборці - пишіть. І ще - шукаю електрика (багано нормального і не дорогого), потрібно деякі датчики до торпеди підключити і передивитись що і до чого (деякі шнурки висять по салону, не зрозуміло звідки йдуть і т.д.).

Поділитися повідомленням

привіт , цікавить де можна відрегулювати клапана ГБЦ а саме рейкою , варіант з щупом не влаштовує!

Поділитися повідомленням

Ребята подскажыте че делать! Вообщем ситуацыя такая.... Влез я в карданный вал с целью поменять хрестовины ну и при установке не правельно собрал, в итоге страшная вибрация, пришлось покупать новый кардан на базаре но и ето не помогло ... Просто вибрацыя меньше стала... Но я думаю что на автобазаре мне тоже хлам продали.. Может кто может мне помочь? В долгу не останусь...вариант перекинуть из нормальной копейки кардан не просматривался так как нет такой возможности.....от балансировать кардан не знаю где это возможно в хмельницком

Поділитися повідомленням

vladik, В Хмелю сделать балансировку можно, но очень дорого. С фоткай особенно места балансировочных грузиков. И общий вид. А там посмотрим что не так.

Поділитися повідомленням

Можу дати на пробу хороший перебраний кардан з умовою повернення. Я міняв хрестовини і підвісний підшипник. Кардан без вібрацій. Поставиш подивишся в чому причина в кардаані чи в чомусь іншому.

Поділитися повідомленням

Може хто знає чи є в Хмельницькому або регіонах спеціалісти які можуть зробити і налаштувати турбо мотор ! :)

Поділитися повідомленням

Та ні.....є така мрія зробити ТАЗ (думаю краще на базі ВАЗ 2108 або ВАЗ 2107) моя машинка вже стара для такого проекту.....37 років їй :)))

Поділитися повідомленням

подскажите пожалуйста, может у кого нибудь есть знакомый который продает б/у ГБО - нужен редуктор 2 поколения на мой тазик.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз