Перейти до публікації
VTLK

Клинить циліндрик задній

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім.У мене вже 3 рази за місяць клинить циліндрик, я вже за цей час поміняв барабани, всі торм.шланги та трубки, ГТЦ, 2 нових робочих циліндрика, та задні колодки. І ось вчора знову в мене заклинив, я відпустив трохи штуцер і все стало на своє місце, но я понажимав пару раз на педаль тормоза і зі штуцера тормозуха не текла.Я думаю на розподільник, шо то в ньому проблема (колдун-я не знаю як він правильно називається). Що ви підскажите по цьому питанню??

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Abbat26, Дякую, напевно так і зроблю

Все, викинув я колдун, подивлюся як буде

Поділитися повідомленням

К заклинке одного колеса колдун точно отношения не имеет - он перекрывает оба задних сразу

Поділитися повідомленням

Так, прокачували. Я перше думав, що велика виробітка барабанів, я поміняв барабани і знову заклинив.

Змінено користувачем VTLK

Поділитися повідомленням

на тій стороні вже поміняв другий новий циліндрик був раніше і всерівно заклинив.То було діло в колдуні,я його вже викінув і зараз їду без нього, поки що все нормально. Дякую ВСІМ!

Поділитися повідомленням

ну как же так? Ведь не может колдун влиять на заклинку одного колеса - это ясно всем из конструкции заднего контура.... значит причиной было что-то другое...

Поділитися повідомленням

А я колдуна сразу выкинул.И нет проблем.

Змінено користувачем ZOVAlexey
нашел более подходящую тему

Поділитися повідомленням

AlexandrBКоли клинив циліндрик , грілися два барабана, але я розбирав одне колесо і попускав штуцер на цидіндрику і потім все було ок. Я перше не міг зрозуміти чого два барабани гарячих були, а то виходить шо два клинили. Дякую ще раз за допомогу. Змінено користувачем VTLK

Поділитися повідомленням

Проверь по книжке правильность установки ВУТа и ГТЦ на предмет зазоров толкателя!!!

И правильность работы ГТЦ на предмет заклинивания.

Поділитися повідомленням

dimon_21061 я вже вияснив вчому була проблема--в колдуні,зараз все добре

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз