VTLK 52 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2012 Привіт всім.У мене вже 3 рази за місяць клинить циліндрик, я вже за цей час поміняв барабани, всі торм.шланги та трубки, ГТЦ, 2 нових робочих циліндрика, та задні колодки. І ось вчора знову в мене заклинив, я відпустив трохи штуцер і все стало на своє місце, но я понажимав пару раз на педаль тормоза і зі штуцера тормозуха не текла.Я думаю на розподільник, шо то в ньому проблема (колдун-я не знаю як він правильно називається). Що ви підскажите по цьому питанню?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Денис 37 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2012 купи рем. комплект главного тормозного и перебери .... если не поможет, то точно не помешает ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2012 Денис 37 Гол.торм. новий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2012 VTLK, Для начала выкинь колдуна и поставь тройник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2012 Abbat26, Дякую, напевно так і зроблю Все, викинув я колдун, подивлюся як буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2012 К заклинке одного колеса колдун точно отношения не имеет - он перекрывает оба задних сразу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2012 После замены цилиндриков- тормоза прокачивали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 (змінено) Так, прокачували. Я перше думав, що велика виробітка барабанів, я поміняв барабани і знову заклинив. Змінено 28 серпня 2012 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Денис 37 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 может сам цилиндрик бракованый, хоть и новый или мусор попал ........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 на тій стороні вже поміняв другий новий циліндрик був раніше і всерівно заклинив.То було діло в колдуні,я його вже викінув і зараз їду без нього, поки що все нормально. Дякую ВСІМ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 ну как же так? Ведь не может колдун влиять на заклинку одного колеса - это ясно всем из конструкции заднего контура.... значит причиной было что-то другое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 ну как же так? так как второй вообще не работает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZOVAlexey 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 (змінено) А я колдуна сразу выкинул.И нет проблем. Змінено 28 серпня 2012 користувачем ZOVAlexey нашел более подходящую тему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 (змінено) AlexandrBКоли клинив циліндрик , грілися два барабана, але я розбирав одне колесо і попускав штуцер на цидіндрику і потім все було ок. Я перше не міг зрозуміти чого два барабани гарячих були, а то виходить шо два клинили. Дякую ще раз за допомогу. Змінено 28 серпня 2012 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 Проверь по книжке правильность установки ВУТа и ГТЦ на предмет зазоров толкателя!!! И правильность работы ГТЦ на предмет заклинивания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 dimon_21061 я вже вияснив вчому була проблема--в колдуні,зараз все добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах