Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2012 Все по календарю! Mara Решай где будем зимнее сборы команды проводить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mara 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2012 Mara Решай где будем зимнее сборы команды проводить! Я уже решил! Там, где условия суровее всего!!! в Челябинске!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2012 Сегодня на тренировке меня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2012 не забываем, что надо оплатить аренду зала за декабрь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 Сегодня 03.12.2012 тренировка. Отписываемся кто будет и не будет. 1. Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 не буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 Сегодня 17.12.2012 г. тренировка, отписываемся кто будет и не будет. Буду: 1. Давыд Не буду: 1. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 I am duty today Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 (змінено) Сегодня 17.12.2012 г. тренировка, отписываемся кто будет и не будет. Буду: 1. Давыд 2. Толик 3. Мороз 4. Хохлов 5. Макс 6. Дима Не буду: 1. Змінено 17 грудня 2012 користувачем Davyd Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 and I am duty today plus one Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 Одни аристократы собрались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 С праздниками всех!!!!! Че там с тренеровками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 спасибо, взаимно! первая тренировка в меридиане в этом году 14 января.... продолжаем бухать..;-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 10 січня 2013 Наверное и я 14-го подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 Завтра тренировка! Отписываемся все! 1. Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 ог, нас много!я собираюсь быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 ог, нас много! Присоеденюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 Буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 Мо товарняк?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 Буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 I am too! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах