HuligaN 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 Ребята помогите найти чертежи бензонасоса.. Очень нада, для учёбы!!:bc: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 HuligaN, попробуй перечертить, как тебе надо! А ещё есть Великий Google - попробуй там искать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HuligaN 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 HuligaN, попробуй перечертить, как тебе надо! А ещё есть Великий Google - попробуй там искать! Величезне Дякую!! Є наглядне представлення деталей, тепер можна починати працювати.. Цей малюнок дає представлення внутрішньої будови і думаю він допоможе!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 это не чертеж это каталог деталей и чё? я так понял: Цей малюнок дає представлення внутрішньої будови і думаю він допоможе!! на чём тему можно и закрыть, а завтра перенести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 якщо нада креслення то таке краще підійде, можна даже обкреслити в програмі чи розбічатати і карандашом чертити а якшо треба вазвіський пекар то мона на цьому перечертити: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах