Kozak 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) Історія як авто потрапило в мої руки така...преглядав оголошення з продажем авто на всім відомому сайті auto.ria.ua на очі потрапило таке оголошення з продажем мого авто ВАЗ 21011 1975 року,жовтого кольору,повний оригінал,включаючи краску і все інше,але стан далеко був вже не той,кузов повнісю зігнив,все по тій причині ,що авто все своє життя прожило на вулиці і досить мало експлуатувалося,про ,що свідчить пробіг 89 з лишнім тис.км.Як говорив її власник їздив він нею доволі рідко ,кілька разів на місяць на дачу або ще кудись,а так переважно авто стояло у дворі,роки зробили своє,метал ржавів.І так я придбав даний автомобіль за 600 американських рупій. Авто повністю сток,в планах,повна реставрація,вона вже йде повним ходом,по мірі можливості буду закидати фото зробленої роботи. фото будуть завтра,це ті ,що знайшов на компі. Жаль що немає фото авто яке було ціле до початку ремонту,все через віндовс який перевстановив,фотки зникли,зараз вже авто переварене,фото того жаху який був не збереглось. Змінено 22 листопада 2012 користувачем Kozak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Санёчек 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) Блиин! Жалковато машину. Думаю она попала в надёжные руки, где ей дадут вторую жизнь! Даже название есть "Лимпейка" (лимоновая копейка ;-) ) Удачи в востановлении! Змінено 22 листопада 2012 користувачем Санёчек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) Санёчек, дякую..думаю авто буде дано нове життя після ремонту,роботи ще дуже багато.Сварочні роботи вже проведені повністю,на черзі підготовка до покраски і все інше... Змінено 22 листопада 2012 користувачем Kozak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stydent2002 2 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 А что за гофра идет от воздухана ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 stydent2002, для зимнего режима єксплуатации. Воздух берется теплый, в раене стартера, там рядом штаны.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stydent2002 2 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 stydent2002, для зимнего режима єксплуатации. Воздух берется теплый, в раене стартера, там рядом штаны.... там есть куда ее вставлять? не обращал внимания)))) надо будет сегодня глянуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) stydent2002, тьфу, пардон спутал с "термо защитой" стартера. На выпускном коллекторе есть кронштейн, к нему и подсоеденяеться гофра. Змінено 22 листопада 2012 користувачем Piston_013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 stydent2002 ця гофра гумова,вона не рідна....треба буде замінити її.Якщо цікавить то можу зробити фото ближче і детальніше,як і де кріпиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stydent2002 2 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 stydent2002 ця гофра гумова,вона не рідна....треба буде замінити її.Якщо цікавить то можу зробити фото ближче і детальніше,як і де кріпиться. Пожалуйста, если не затруднит. Может чтоб не засорять тему, в личном сообщении кинь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 ок, ввечері закину тобі фотки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dermart 3 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 краска и "детали" под капотом, как вчера с салона а крылья и днище поварить- это дело времени .... удачи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 Вітаю з покупкою.Буду слідкувати за бортовиком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) Dermart 3, ну практично так і є ,під капотом вона дуже добре збереглась,все рідне ,навіть грілочка ще ціла) yrasyk, дякую) stydent2002, фото про гофру завтра ,сьогодні не вийшло зробти,сорі. Ітак опишу дещо по факту зробленої роботи,на даний момент авто повністю поварене,замінено:два пороги,4 піддомкратники,по дну є пару латок,дно багажника,запаски і бака ,вставки передніх і задніх крил,задня панель вставка ,також підварені пеньки(стакани) ну і по дрібницях,на все пішло близько 3-ох тижнів,фото... зеркало поганеньке,можливо хтось має верхню частину,думаю це врятувати вже не вийде " rel="external">Посилання дирки просверлено для рідних металевих планок " rel="external">Посилання дно оброблене БПМ-1 в кілька слоїв,в салоні також бпм1 " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення">" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Змінено 23 листопада 2012 користувачем Kozak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 (змінено) Протягом цього тижня машинка готовилась до покраски,прийшлось трохи надихатись пилюкою від шпатлівки,вчора було перший раз скрито грунтом ''Novol'' 3+1,все повністю перешкурено,завтра треба ще забрати всі косяки ,і ще раз вскирити грунтом,після чого покраска. " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> місця зварки були прошпатльвані скловолокнистою шпаклівкою,після неї фінішка (новол) " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Змінено 25 листопада 2012 користувачем Kozak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 (змінено) Невеличкий звіт за час який пройшов,машинка готувалась до покраски,все йшло до того ,що прийшов день покраски,подзвонив до знайомого маляра,запитав на який день може пофарбувати авто,домовились через день приїде і задує її.Вже з нетерпінням чекав коли це станеться...авто вирішив фарбувати тільки по кришу,без капотів,так як вона є в рідній фарбі ,а криша і капоти в менш більш хорошому стані,підкапотне, прийоми все залишається не чіпаним.І так як такої фарби стандартної я не знайшов, ну це і не дивно це ж ще колір 70-х,знаю по тих причинах,бо колись вже фарбував свою колишню 011 зелену,тому прийшлось фарбу робити підбірну,замовив ,щоб підібрали 1 літр такої жовтенької)) заплатив за такий підбір я 400грн.,тобто 100гр по 40грн. жовтої радості. Прийшов день фарбування,машинку обклеїв,всюди де не будем фарбувати,гараж підготовив для покраски...я був асистентом у маляра.Фарбував у своєму гаражі по причині ,тому що це не повний перекрас кузова,тому так і рішив.З горем пополам машинку задули на зло щей компресор поламався під час покраски, на ходу проводили ремонт(зломалась автоматика запуску),але все вдалося,не без гріха,але на 80 процентів я задоволений. ну і фото з покраски,вживу колір на багато кращий ,цифровик не передав того,що бачать очі,не судіть строго)) " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення">" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення">" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення">" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення">" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Змінено 6 грудня 2012 користувачем Kozak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
radiomen 4 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Неплохо получилось, но я бы, раз такая пьянка, перекрасил машинку полностью, т.к. за 37 лет на капоте и крыше все равно имеются дефекты, которые будут подпорчивать свежепокрашенный вид. .... Замучила меня ностальгия о желтом цвете. Удачи в возрождении машинки!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 может афтар хочет сделать двухцвет.. там видно будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 (змінено) radiomenдякую, впринципі так і є не спорю,що є деякі сколи на капотах,дефекти,фарба вже не така ярка,але зараз вже пізно,що є то є, і я так вирішив,таку покраску зробити по своїх переконаннях....дефети трошки прибиремо,зполірується і буде, виставочного експонату з неї точно не буде. З попереднього досвіду в мене була 011 77р.зеленого кольору,тема ще десь є на форумі,фарбував я її практично так само по кришу,фарба зійшлась досить не погано,ось фото" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> может афтар хочет сделать двухцвет.. там видно будет. ну двухцвет не планувався це точно,з часом свіжа фарба замиється,плюс кришу і капоти буду полірувати,деякий ефект дасть,думаю буде схожа..на око дивився практично така сама,рідна трошки потускнівша. В планах перебрати ходову ну і зібрати все в купу. Змінено 7 грудня 2012 користувачем Kozak Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Блин ну так хорошо покрашена и только по "пояс"(((((((Там то той крыши с капотом рас два и покрасил))))У нас по городу ездиет одна 01 тоже жёлтая только у неё крыша капот и багажник чёрные,вроде смотрится не плохо)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Блин ну так хорошо покрашена и только по "пояс"(((((((Там то той крыши с капотом рас два и покрасил))))У нас по городу ездиет одна 01 тоже жёлтая только у неё крыша капот и багажник чёрные,вроде смотрится не плохо)))))) докрасити не є проблема,крім того фарбу ще маю,я вирішив так фарбувати,буде так. в мене точно не буде ні криша ні капот чорними так як авто буде ближче до оригіналу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 авто буде ближче до оригіналу Это хорошо)))))Но моё мнение докрасить полностью)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Это хорошо)))))Но моё мнение докрасить полностью)))))) скоро закину фотки во всій красі))),тоді скажеш чи бачиш різніцю між новою і старою покраскою,думаю мало що буде замітно))надіюсь)))) Повторююсь,фарба ще є,якщо дуже буде відрізнятись краска ,то пофарбую.Зараз машинка в гаражі,тому різниці при такому освітленні не дуже бачу,в гаражі все супер, треба дивитись на вулиці при денному освітлені...поміняю ходову,тоді зроблю перший виїзд,і побачимо всі плюси і мінуси моєї покраски)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Ну давай буду ждать фото,очень интересно,надеюсь цвет действительно будет мало чем отличаться)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Терпіння й удачі з машиною. Стан важкий .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Golder, дякую,було б літо ,робота йшла б веселіше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах