VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 (змінено) В мене така проблема, замітив посліднім часом, що в мене тормоза, що день тим гірші, а сьогодні взагалі за другим качком брали, тормозуха в бачку на місці, ГТЦ новий + до цього всього впали холості обороти. При нажиманні на педаль тормоза на холостому-- обороти піднімаються. Може бути, що це у вакуумі (ВУТ) проблема??? Змінено 28 листопада 2012 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Смотри шланг к вакумнику,когда то столкнулся с проблемой такой.Надо тормозить,а тормозо нет,благо ручник есть! Оказалось шланг ослаб с хомута и травил.Затянули и все гуд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Yurec77, Дякую, завтра попробую дотянути хомути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Начинай все смотреть по последовательности,думаю найдеш где "оно" прячется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Так і буду робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
коточек123 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 больше всего что вакуумник не работает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 больше всего что вакуумник не работает! +1 к сказанному. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 А якої фірми краще брати ВУТ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
коточек123 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 А якої фірми краще брати ВУТ?? Я взял себе АТ уже год стоит и норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 (змінено) значить так, поїхав до карбюраторщика він мені підкрутив холостий, вакуум нормальний, може десь трохи і підсасує повітря (поміняв хомут 1 на шлангу, бо старий накрився). На рахунок тормозів, десь хапнуло повітря, потрібно буде прокачати тормоза нормально і все Змінено 29 листопада 2012 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах