ALEX-FIL 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 (змінено) Машина 1992г , Посилання Посилання Посилання Двиг 1,3 сечас где то 1,5 Коробка 4 ст Аммо Каяба перед , зад Делфи Ксенон Шоу ми БСЗ Солекс Маг Пионер Усилитель Блаупункт Саб Блаупункт Видеорегистратор H-DVR-198 Диски STORM 720 SP R-13 Резина KELLY Змінено 11 грудня 2012 користувачем ALEX-FIL Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 Супер,ты лутший! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALEX-FIL 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 Перезалий фото на radikal.ru і зроби вступ (коли і де купив авто і т.д.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALEX-FIL 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 Машина куплена в 2011г. за 9000 деревянных , ездить на дачу . Состояние кузова не очень. Единственное было хорошо , что я второй хазяин. Объем 1,3 но двигатель точился сейчас уже больше. Пробег где то 150000.Машина ни разу не видела сварку до 2012 г. Но об этом позже.А такую я ее купил Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2012 А як днище? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALEX-FIL 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2012 А як днище? Днище в этом году я подваривал где передние поддомкратники и латку под задним пассажиром. Заменил два порога , немного подварил двери но в целом кузов сохранился нормально. Фотки буду постепенно выкладевать как варилась как красилась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах