Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 slim_painter правильно зрозумів ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 Четверг будем про це точно знати, ось.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 та що ви там секрети крутите? я ж тоже хочу знати, а якщо тільки для ізбранних - прошу не травити душу - таке враження що заговор плануєте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 в четвер 19:00 на окружній! доречі, гроші в касу хтось дає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 vedmid ти хоч напиши суму яка вже в кассі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2009 та що ви там секрети крутите?я ж тоже хочу знати, а якщо тільки для ізбранних - прошу не травити душу - таке враження що заговор плануєте Будеш себе чемно вести, то ми тобі 16 числа все розкажемо і покажемо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 липня 2009 та що ви там секрети крутите?я ж тоже хочу знати, а якщо тільки для ізбранних - прошу не травити душу - таке враження що заговор плануєте Будеш себе чемно вести, то ми тобі 16 числа все розкажемо і покажемо... жду нарахунок каси - відчитаюсь в четвер на зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2009 вже 16-е число!!! розказуйте сьогодні 19:00 окружна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2009 Який ти шустрий, треба до 19-00 себе поводити чемно, а то бачу в тебе терпець уривається.... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2009 ок тільки постарайтесь всі бути - ми ж маємо рішити нарахунок луцька ще одне: не забуваємо здавати гроші в касу! сьогодні покажу список - хо здає регулярно, а хто забив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2009 бляяяяяяяя, я забув віддати наклейки для vedmid і CheZZ *wall* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 Masterio, то для тебе: </img>" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 slim_painter що за наклейки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 А за подарок ВЕЛИКЕ спасибі ух я тепер понапіднімаю... ще треба запаску і можна їхати до vazikа в карпати доречі, давайте рванемо до нього на вихідні наприклад в п"ятницю ввечері виїхати, а в неділю ввечері назад в суботу поможемо йому щось зробити, а в неділю він нам відпочинок організує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 slim_painterщо за наклейки? номера, andy_spniper робив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 ХОЧУ!!! скільки коштує? 2 штуки? де можна забрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 ХОЧУ!!! скільки коштує? 2 штуки? де можна забрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 якщо в неділю будете десь їхати - звоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 Добре.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 Ніхто нехоче виїхати на озеро або вліс на шашликі ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 Ніхто нехоче виїхати на озеро або вліс на шашликі ? +1. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 Куди пхнем ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 Що тільки у двох? :shock: Чи є приховані голоса? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 EDoktor всі інші мовчять і непоявляються навіть в контакті ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 Напевно сонце світить у голову, той і не мають сили до комп'ютера до йти.... :D Я ще маю трохи роботи, думаю що за 2-3 години розберусь з нею і тоді може ще хтось з'явиться з Вазоводів.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах