Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

slim_painter, ти будеш в четвер?

привези мені ті колеса

ще одне - вони безкамерні?

якщо так - то вези

не забуваєм - четвер 19:00 окружна

хоча, як вам ідея зустрічатись влітку десь в іншому місці?

можемо на стоянці біля якогось супермаркету або виїжати за місто

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Якщо за рульом - можеш взяти гроші на квас або на морозиво

головне приїжай

Поділитися повідомленням

Добренько, буду. Если увидите 2101 093-86ВО машите, кричите, а то и проскочить могу :))

Добавлено спустя 25 минут 28 секунд:

хоча, як вам ідея зустрічатись влітку десь в іншому місці?

можемо на стоянці біля якогось супермаркету або виїжати за місто

идея хороша, в городе душно........

Поділитися повідомленням

після повороту з любінської - перший поворот наліво - побачиш площадку де будуть машини стояти(при самій дорозі)

ну і клубні наклейки на машинах

Поділитися повідомленням

після повороту з любінської - перший поворот наліво - побачиш площадку де будуть машини стояти(при самій дорозі)

Спасибо, понял..

google показал :)

Поділитися повідомленням

vedmid, короч, найшов ті колеса свої і сорі, но там ше в такому класному стані диски!!! шо я їх не віддам! резина ніяка, но диски зато просто супер і ше рівніші ніж ті шо в мене зараз стоять на машині :D

короче, тре було тобі користати моментом, коли я був нервовий і розкидував їх в брюховичах.

Поділитися повідомленням

vedmid

спитайся якшо можеш скільки буде коштувати поставити бсз і відрегулювати підкарб в мене 08 буду дуже тобі вдячний

Добавлено спустя 33 секунды:

vedmid

спитайся якшо можеш скільки буде коштувати поставити бсз і відрегулювати підкарб в мене 08 буду дуже тобі вдячний

Поділитися повідомленням

за таку роботу на Трускавецькій на гаражах 50 грн. просять :)

Добавлено спустя 1 минуту 12 секунд:

Де це Fani пропав???

Поділитися повідомленням

slim_painter

Нормально ми так зі світофора дьорнули :twisted: !

Поділитися повідомленням

за таку роботу на Трускавецькій на гаражах 50 грн. просять :)

Ага, и "мастера" Юра зовут :D

Вы меня удивляете - поставить БСЗ в жиговской схеме - чо раз плюнуть. На Москвичи БСЗ сложнее ставить - там родная схема навороченнее, приходится подстраиваться.... Самому ткнуть трамблер, не перепутать порядок проводов, поменять катушку на восьмерочную, прикрутить к корпусу коммутатор - ну тут работы много нету....

Поділитися повідомленням

Ага, и "мастера" Юра зовут

Вы меня удивляете - поставить БСЗ в жиговской схеме - чо раз плюнуть. На Москвичи БСЗ сложнее ставить - там родная схема навороченнее, приходится подстраиваться.... Самому ткнуть трамблер, не перепутать порядок проводов, поменять катушку на восьмерочную, прикрутить к корпусу коммутатор - ну тут работы много нету....

не Юра! А москвич до чого тут?- Ти ше на зіла спробуй БСЗ поставити = теж повинно не просто бути :lol:

Поділитися повідомленням

CheZZ

Ну ясно, раз не Юра, значит не про того подумал.

А Москвич тут до того, что у него на удивление мотор тоже 4 цилиндра, и что еще более удивительное - объем 1,5 - 2,0 литра. И самое удивительное - что зажигание на нем родное - контактное. А для БСЗ используются либо специальные трамблеры №5406.3706 либо чисто восьмерочный с переточенным хвостовиком и другим приводом. И тут есть что повозится.

На счет ЗиЛа - тоже не советую смеяться, на нем приблизительное подобие БСЗ - тиристорное зажигание стояло с конца 60-х годов...

А суть-то такова - в Жигули восьмерочное вставляеццо без всех вышеуказанных премудростей. Потому и говорю, что сделать это самому - раз плюнуть.

Поділитися повідомленням

А суть-то такова - в Жигули восьмерочное вставляеццо без всех вышеуказанных премудростей. Потому и говорю, что сделать это самому - раз плюнуть.

Дякуємо за лекцію! але не всім дано все робити самому, ну принаймі перший раз, тоиу якщо до когось звернутись - то не бачу тут нічого соромязливого і поганого :)

Поділитися повідомленням

я також сам ставив і без інструкції , нічого складного в тому я небачу .

І закругляйтесь з тим в цій темі , є длятого інші розділи !!!

Поділитися повідомленням

romkittt

збийся , пиши людині в приват . Повторюю тема про зустрічі а не про БСЗ і установку !

Поділитися повідомленням

Хто завтра їде на покатушкі на північну , якщо небуде дощу я буду там , підтягуйтесь !

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз