Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 vedmid 2200 за БСЗ карб і стартер? :shock: то робота чи робота і запчастини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2009 гонки сьодні на третю Добавлено спустя 2 минуты 20 секунд: А суть-то такова - в Жигули восьмерочное вставляеццо без всех вышеуказанны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Saba2106 то всьо разом + прижки з бубном кругом машини + матюки - які кулібіни нах... то робили... щщо саме цікаве - він абсолютно не заперечує щоб хазяїн був присутній, навіть навпаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 всім прівет з очакова розказуйте як там вас? як продвигається клуб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 і як там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 almaz Ты на какой базе отдыха в очакове? На косе где-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 всім прівет з очакова розказуйте як там вас? як продвигається клуб? Ти що туда на ВАЗіку поїхав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 а що? прікольно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Народ!!! хто сьогодні буде на окружній? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 vedmid Я буду але запізнюсь , чекайте десь на 20:30 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 нє я на поїзді думали їхати на вазіку але десь на 400 грн вийло би дорожче, а я в санаторії очаків, ви там нічо не думали на рахунок того шоб зробити якісь шашлики а шота тіпа того? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 ти це до чого? я маю наувазі шашлики доречі, народ!!! виникла пропозиція кожного місяця вибиратись на один день з клубом на природу:Рибалочка, шашличок і т.п. пропоную почати з наступного місяця, наприклад, 2-гі вихідні місяця що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Це ефектніше, ніж торчати під кафешкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 так я ж і кажу літом не обов"язково там сидіти зимою - інша справа, а поки тепло - треба користати момент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2009 Може в неділю шось замутим , на покатушки або на природу вирвемось ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2009 був я вчора чуваки на Байкалі прікольно там - поплавав з задоволенням - водичка супер, прозора там легко можна їхати з ночовкою або на цілий день, але треба раненько виїжати, щоб місце заняти і легше доїхати - я вчора до місця стоянки пів години їхав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2009 vedmid там на бійкалі біля горки зробили дискотеку, бо коли я був там шось вони починали робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 я біля горки не був - там народу валом я був в самому кінці - там спокійніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Байкал - це озеро у Львові (наврядчи), чи за містом, розкажіть де, мо коли з вуйком заверну в гості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 завтра 19:00 нва окружній не забуваємо Добавлено спустя 3 минуты 45 секунд: хто хоче поїхати на байкал тої суботи можна з ночовкою п"ятниця-субота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Нарешті я зробив монітор Слім я тобі фотки викину в вечері або завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Masterio вітаю! нарешті ти знову з нами) Народ! хто знає де в нас у Львові є якась або вулиця, вуличка, провулок, маленька площадочка, обов"язково рівна бруківка! але треба шоб там або вечером, або ближче до ночі було тихо, без машин, і мєнтів. розгляну будь-які пропозиції Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 що це ти надумав? гонщегом задєлався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 slim_painter Мені подобається хід твоїх думок :D А на рахунок такої дороги мені здається шо в нас у Львові такої нема :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 ага Миколаївська траса рулить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах