Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 163 км *2=326 км в обідві сторони+там накат ітого 350.Якщо порахувати що я можу взяти 4 чоловіка в машину+Я 5,і розхід в мене буде середній 9-10 літрів(рахуєм 7-8 по трасі і 11 по лісах) то треба буде десь 35 літрів 95А бензину)(іншого машинка не хоче,хотя можно і 98)) ) Скажу солідна сума вийде, а ще +с машини кожен має скинутись по 50-80 грн на шашлик і остальне,а ще екскурсія... багацько получається :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Народ! Відпочинок дешевий тільки на дивані, якщо без пива та інших... А ще дуже дороге чисте повітря, здорові харчі та і взагалі - життя. Не варта собі у всьому відмовляти - не буде для чого жити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Народ! Відпочинок дешевий тільки на дивані, якщо без пива та інших...А ще дуже дороге чисте повітря, здорові харчі та і взагалі - життя. Не варта собі у всьому відмовляти - не буде для чого жити +1, мудрі слова... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Я сьогодні -1 , грьбана робота :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Я приблизно порахував виходить 120 грн. з людини, не так вже й багато, але і немало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 а чого 60-80 на шашлик? минулого разу на 200 грн закупились - ще й додому привезли я буду заливати повний бак, правда 92ї, 280грн + хавка загалом планую потратити 250-300грн рахуємо: 280\4=70грн -бєнза чим більше народу тим хавка дешевша думайте вважаю що треба їздити поки є можливість Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 vedmid Як там той кылограм шалку незыпсувся :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 прікінь - зіпсувся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Пропоную зробити наступну маніпуляцію , це дасть змогу вияснити тих, хто їде і заодно можна зробити дешевший і смачніший шашлик, пропоную скинутись купити і самим замаринувати мясо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 я-за коли? може на зустрічі зберемось і скинемось і купимо? хто буде маринувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 а хто вміє маринувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Всім здарова! А чи може хтось мені сказати коли планується наступна зустріч у Львові, я вот читав шо там от збираються в Луганську, і чи є якісь нюанси, як це дійство відбувається? Дякую, чекаю відповіді Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Всім здарова! А чи може хтось мені сказати коли планується наступна зустріч у Львові, я вот читав шо там от збираються в Луганську, і чи є якісь нюанси, як це дійство відбувається? Дякую, чекаю відповіді Андрій прочитай цю тему з початку, і сам знайдеш відповідь..... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 четвер 19:00 вул окружна біля "пан спортсмен" і заглянь ще сюди:Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Отже, визначаємось хто їде, хто пасажир, хто машиною? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 СТРЕЛКА < LADA CLUB LVIV > вул. Північна 1 Скнилів (біля МРЕВ ДАІ), 1 завтра о 15:00 давайте по максимуму зберемось і з ними зустрінемось, може якраз вони захочуть приєднатися, тому тре гарно показатися Добавлено спустя 3 минуты 52 секунды: признайтесь хто має трубу. чим по довшу, таким діаметром, шоб налізла на стандартний балонний ключ? дуже і терміново треба!!! бажано навіть завтра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 ок я позвоню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 slim_painter а чо ми маєм показуватись, хай вони приєднуються, якщо хочуть я завтра незнаю чи буду, буде видно по часу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 slim_painterа чо ми маєм показуватись, хай вони приєднуються, якщо хочуть я завтра незнаю чи буду, буде видно по часу. то просто колись давно, Вазік нарив типу клуб Лада у Львові. ми їм зразу писали шо най не вигадують велосипед і приєднуються до нас, оскільки ми філіал всеукраїнського клубу і сайт в нас великий і всьо вже налагоджено, одним словом вони мене забанили і т.д. і казали шо вони краще замутять пройшло багато часу, в них всьо дуе-дуже туго. так от тре би було показатися і най не ви йо і підтягуються якщо хочуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Я завтра планую на ту двіжуху підїхати , небуксуйте підтягуйтесь покажем шо таке клуб ВАЗ2101 :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА. Народ завтра на 15:00 на півночі нас запрошено на пікнік...................Але незнаю чи треба буде скидувати рублі :oops: . Давайте зустрічаєм тих і їдем на пукнік. Давайте по максимумі заїдем туда. А на рахунок лада клуб я буду але на 99, то нічого? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Masterio та ладо тож не мирсисос :D , вних тоже не в всых класика ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 признайтесь хто має трубу. чим по довшу, таким діаметром, шоб налізла на стандартний балонний ключ? дуже і терміново треба!!! бажано навіть завтра! Я маю - діаметр 6см, довжина 6,5м - досить? Тоді самовивоз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Masterio а хто запрошує? Я маю - діаметр 6см, довжина 6,5м - досить? Тоді самовивоз. та дякую, але мені тре явно не 6,5м мені шось типу метра тре, і меше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2009 Нас запросили DF club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Такшо давайте не соромтесь :D Добавлено спустя 45 секунд: Такшо після розборок всі їдем квасити!!!!!!!! :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах