Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

SLIP особисто до тебе не маю навіть найменших притензій! всьо шо я просив, ти всьо робив, за шо дуже дякую.

в модери я був просився, якраз шоб троха (коли тре) наводити порядок в західному регіоні, бо навіть постійно тебе дьоргати, теж влом. за то шо в нашій темі нас ніхто не чіпає, велике спасибі! бо ми дійсно тут забагато обговорюєм, хоча без того ніяк.

признаюсь чесно, власне на цьому форумі правил не читав, бо вже не перший рік сиджу на багатьох форумах і знаю все як є. та і сам зараз є адміном на одному форумі, який завершую і запускаю.

мати і жорстокий флуд дійсно тре присікати. але от питання зі ссилками я не зрозумів зовсім! вечером прийду і буду шукати де це описано.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

slim_painter

Насчёт ссылок на собственное видео и т.п. это одно - но ссылки на пиратский софт это совсем другое. Я думаю никому не будет приятно если наш клуб будут обвинять в нарушении закона.

Поділитися повідомленням

VETERAN

Звичайно, нас вже четверо є, а чому решта мовчать? Треба обговорити багато клубних питань в ніч з 14 на 15 :)

Поділитися повідомленням

Fani

slim_painter

та я вже є, не пропав я нікуди!

На рахунок 13-14 я пас, в моєї сестри дєньчик 13-го! Мушу бути!

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Товариство, тут таке питання у мене. Мені запропонували класний веніл Посилання (самий лівий). Питання таке, воно буде сильно дибільно виглядати на моїй машині, а то попасти в розділ Рагульский Тюнінг не дуже багато бажання. (Воно типа на капот, півтора метрове) Продають ваще за копійки його, думаю брати чи ні :poz:

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Хммммм) А це ідея, і душа радуватись буде що воно є, і пальцем тикати ніхто не буде :lol:

Поділитися повідомленням

Та можем зібратия , я вільний заодне гроші здасте :D !

Поділитися повідомленням

Mark

наклейка не очень.

Меня ближайшее время не будет , может после 25 смогу быть..

Поділитися повідомленням

Гість Mark

В мене в останій момент плани помінялись, рішиив с родиною посидіти підпразнувати, так що не судьба :(

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз