Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2010 Saba2106 то буде нас троє , маякнеш як буш їхати , ат я свою зара незаведу ! попхнем разом пивка попєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2010 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Я смотрю все позасыпали.. Вчетверг что то было??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Bratik ніц небуло , приїхали ми з Saba2106 , пидивились і поїхали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 кстате чего там с кассой порешали?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 касса тут Посилання аеду і збираю її я ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 я это видел, я имею ввиду по сколько и на какие нужды? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Bratik на зустрічі розкажу , а по скільки по 10грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Fani В четверг могу и не быть, главная инспекция министерства приедет, будет проверять, не умерла ли армия в кризес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Bratik А осталось чому хоть помирати? :D Офіцерів довели до таких умов що як хочеш так і виживай. Сволочі продають все що можуть, частини, воєнкомати, техніку, а воєнним .уй а не зарплата. Вот я би подивився на тих товстопузих у.банів, якщо б їх посадили на зарплату в 2000 грн, його генеральське пузо 100% за пару місяців похудало десь на кг так 20. :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Mark марк с.ка апасен :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 FaniВ четверг могу и не быть, главная инспекция министерства приедет, будет проверять, не умерла ли армия в кризес будете бухати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Saba2106 как уедут, то будем, а пока они будут проверять нас, то летать как веники . В понедельник физо, вторник стрельбы, потом проверки боевого дежурства и боевой готовности и прочей фигни.... Честно говоря ДОСТАЛИ. Добавлено спустя 13 минут 20 секунд: кстате, сегодня не чего не планируеться? А то моя хочет в город, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Народ, в четвер хто планує бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 в четвер тре по максимуму! це вже буде місяць як не було зустрічей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 кстате, сегодня не чего не планируеться? вроді нічого, хіба парочку виборчих провокацій замутити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 CheZZ надо было кого то из клуба в президенты выдвенуть.. Он точно бы реальные голоса взял бы, без махинаций Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Перший в сезоні ралі спрінт від TEAM WEST. чекаємо усіх в Черлянах,на злітній полосі аеродрому. змагання,будуть проводитись в форматі "ралі" тобто буде 4 спец ділянки.сума часів і буде результатом учасника. змагатимуться 3 класи машин, до 1500 см.куб до 2200 см.куб вище 2200см.куб коефіцієнт на турбіну і компресор 1.6 участь 50 гривень,прийняти участь можуть всі бажаючі отже чекаємо Вас 24.01. 2010 о 12.00 в Черлянах п.с. змагання пройдуть за підтримки Sky Racing Club місто Київ)))))) Питання ми там бум ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Fani Я надеюсь буду (покрайней мере хочу) кто от клуба ганять будет???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Питання ми там бум ??? Fani це дурне питання :D Валим всі по максимуму, точно ніхто не пошкудує, запакуєм 2-3 машини і буде супер. я думаю не пошкодує точно ніхто! я хоть сам, але полюбе поїду!!! :D TEAM WEST показали на слаломі шо організовувати вміють! а тут в черлянах буде взагалі бомбово, такшо я думаю шо тут навіть нема над чим роздумувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Питання ми там бум ??? мона вибратись! фа-фа, блим-блим Vazik о 13 на Санта-Барбарі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 CheZZ ммм, не помітив, соррі, по телефону говорив! Незнаю як там получиться в четвер, а в неділю я б поїхав, незнаю чи своєю машиною, чи до когось пасажиром! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Хмм...те що я туда поїду це 100%, а от попробувати проїхатись дуже б хотілось. Хтось має навики штурмана, бо самому важкувато їхати + притому що я паганенько запамятовую маршрут ?) Тільки не такі як в Сліма ,- "Десь тут вроді має бути яма".... Бах-х-х.... "оуу вот і вона" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Mark а це ви так в Черляни тоді їхали :D ? ну в четвер тоді домовимось хто на машинах а хто пасажиром ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 та ладно, я класний штурман :D просто я тоді трасу не знав. нігер пролітав, там мало шо запам"ятаєш. якщо хоч, можу бути щтурманом я ше якраз вчора підівчився на RichardBurnsRally! :D такшо не бійся :wink: прорвемся :x :x Добавлено спустя 2 минуты 49 секунд: Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах