Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 я напевно -1, дивитись не цікаво, і в мене в понеділок екзамен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 січня 2010 Лан в четверг буде видно. Я сьогодні їду в відрядження в Вінницю, в четверг постараюсь бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 січня 2010 vazik_lv с тебя штраф за разговоры по телефону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 markа це ви так в черляни тоді їхали :d ? ну в четвер тоді домовимось хто на машинах а хто пасажиром ! а що в черлянах буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 ото намудрили с форумом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 EDoktor,давай знами приїжай в четвер на Окружну там і поговорим Перший в сезоні ралі спрінт від TEAM WEST.чекаємо усіх в Черлянах,на злітній полосі аеродрому. змагання,будуть проводитись в форматі "ралі" тобто буде 4 спец ділянки.сума часів і буде результатом учасника. змагатимуться 3 класи машин, до 1500 см.куб до 2200 см.куб вище 2200см.куб коефіцієнт на турбіну і компресор 1.6 участь 50 гривень,прийняти участь можуть всі бажаючі отже чекаємо Вас 24.01. 2010 о 12.00 в Черлянах п.с. змагання пройдуть за підтримки Sky Racing Club місто Київ)))))) Питання ми там бум ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Roman 777 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 Привіт Львівяни!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 Привіт Roman 777 ! CheZZ, включи дозвіл на отримання приватних повідомлень, або подзвони. До речі - всі подивіться на свої реєстраційні записи на цьому сайті і включіть дозволи, які вам необхідні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 Roman 777, і тобі привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 (змінено) ....і тишина....... народ, карта хоть він оргів є на гонку? а то добре було б подивитись, запамятати повороти трохи. Змінено 20 січня 2010 користувачем Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 Mark, Карти нема , приїдеш там покажуть ! навіть ненаю чи моя заведеться в таку погоду певно буду пасажиром ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 хз коли та карта буде. нема поки нічого. і якщо буде до суботи, то ше буде супер, але шось мені здаться шо карту всі побачуть вже там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 Roman 777, здорова, братан. Фани, когда у тебя будет зимний вариант ВАЗа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 (змінено) Bratik, коли зроблю мотор і поміняю акум і масло на пів синтетику , мінералку тяжко крутити стартеру У Львові зара шикарна погода покататись боком Змінено 20 січня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 (змінено) у львові зара шикарна погода покататись боком но и опастно, я лично в последнее время очкую гонять на таких дорогах завтра может заскочу (на этой неделе заплонироват абсолютно не чего нельзя) когда у меня будет "репутация 1 или 2" ??? Змінено 20 січня 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 завтра збираємось? коли зроблю мотор а вже почав? у львові зара шикарна погода покататись боком так - сьогодні цілий день совався (їздою це не назовеш) боком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 veteran, неа , тре гроші і місце (не навулиці в мороз ) так я маю на увазі вечором покататись ! а завтра при любих погодних умовах збираємся правда вазік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 veteran, теоретически? или практически? теоретически да практически будет видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 теоретически? или практически? ФАКТИЧЕСКИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 я тепер пішоход до того часу поки не стане тепліше, бо щас холодно щоб розбиратись. біля машини не був ще с того часу як ми на різдво їздили в червляни, привалив вечером, думаю проїдусь трохи, а вона падла заводитись не хоче якщого фіга. думав що мож полетіла та хрень куда вставляти ключ, братік давно казав щоб я її поміняв, але панелька горить, втикнув чи стартер іскру дає, тоже все гуд, бензина теж пів бака. постояв перекурив, думав може свічки залиті, но результата немає. крутить а не бере запалення. пі.сі но завтра буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 Mark, ти тік пару ращ спобував і забив чи довго пробував і ніяк? шось не може бути шоб не завелась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 якщо він при -10 не завів, то завтра, при-15 - точно не оживить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 slim_painter, ну спочатку покрутив раз 5, потім почекав 10 хвилин і знов десь 2-3 раза попробував, а більше страшно було, бо хоть акумулятор новий але все одно не вічний+ 2 тижня стояв на сигналці. Я його зняв і поставив вдома, сьогодні попробую ще разок. P.S Вітаю нашого іменинника !)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 я сьогодні пас, ше хворію! вазік, вітаю тебе з дн!!!! бажаю справного і успішного життєвого успіху на усіх фронтах!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 CheZZ, Включи в настройках дозвіл на отримання ПП і піднімай трубку мобільного. Як тобі відповідати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах