Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 vazik_lv, ВІТАЮ ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 (змінено) всім привіт я також зі львова хотів би іноді приймати участь у таких зустрічах робити автопробіг та тому подібне моя ася 378590466 я кстаті вчуся на 4му курсі львівського автомобільно-дорожнього технікуму хтось там вчився ще ? Змінено 21 січня 2010 користувачем Віталій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 віталій, фотка знайома))) то ти з конаткту? якщо так то молодець, шо нарешті зареєструвався! раді бачити на будем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 я сьогодні на зустріч не попаду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 так я той самий з контакту ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 vazik_lv ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 vazik_lv, Також приєднуюсь до привітань, з Днюхою, всього найкращого :О) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 vazik_lv, Присоединяюсь к поздравлениям!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 і шо вирішили за неділю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 На рынке мужик "Жигуля" продавал. Никто за машину цены не давал. – Машину продашь? – Подходи, коль богат, Отдам за бесценок тебе агрегат! – Уж больно "Жигуль" твой, мужик, староват. – А как же, сработан лет сорок назад. – А много ль бензина сжигает "Жигуль"? – Хватало, когда был у власти Ильич. – Легка ли подвеска и мягок ли ход? – А хрен ее знает, не ездил уж год. Шел парень. Вдруг видит беду мужика. – Папаша! Рука у тебя не легка. Я возле машины твоей постою, Глядишь- продадим колымагу твою. – Машину продашь? – Подходи, коль богат, Недешево стоит такой агрегат. – Уж больно "Жигуль" твой, гляжу, староват. – Движок от "ЗИЛа" и бронирован зад. – А много ль бензина твой двигатель жрет? – Заправишь сегодня и ездиешь год! – А мягок ли ход и подвеска ль легка? – На скорости триста не дрогнет рука! – А что это крышу назад повело? – А это не крыша, а антикрыло! Мужик посмотрел на машину свою: – Зачем я такой лимузин продаю? Я свой "Мерседес" не продам никому, Такая машина нужна самому! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 а тепер стосовно неділі! хто їде?! andy_sniper, ти як? Mark якщо завтра заведеться то їде Masterioдавайся чути шо там, вже вечір vazik давай думай проблема заключається в тому шо в нас ше четверо гостей з Тернополя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 slim_painter, Сегодня заплатил за квартиру, роздал долги, купил немного пожрать в холодильник и понял, что с деньгами у меня полная попа. Так что я возможно пас, а если буду, то пешкодрапом. Так, что ЗВЕНЯЙТЕ, братья по машинам. Если чего то где и когда встреча??? И кто пасажиром возьмёт??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 так хто приїде машиною, тому скинемся по дессятці на бензин. 4 пасажира = 40грн, можна і по більше. такшо давайте кажіть хто може взяти машину, я нажаль не можу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 а що за збори в неділю і де ?бо я не в курсі ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Я пас ((((((((( Сьогодні пробував завести і ніц з того доброго не вийшло, так що сорі нікуди я вас не повезу(((((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Народ Вам надо курсы обслуживания у Ветерена брать, человек ездит и не гадает, заведется или не заведется... Сел прогрел, снег смел и поехал, берите пример. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Сел прогрел, снег смел и поехал Неправда - я не прогріваю і сніг у мене в гаражі не падає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Та то просто піпєц, мене тепер осінило чого я не зміг свою пташку завести, ггггггггг, я її заводив без підсосу, ото дав )))))))) ше таких водіїв пошукати треба )))))))))) зараз піду ще раз попробую ;О))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 а що за збори в неділю і де ?бо я не в курсі ? в Черлянах буде раллі-спрінт! ось ссилка зі всією інфою: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Неправда - я не прогріваю і сніг у мене в гаражі не падає Думаю, что он у Вас и на морозе с пол-тыка заведется.... Просто, масло надо правильное налить в мотор, которое при минус 10 не замерзает.... Коробка, масло тоже надо правильное налить... Ну и АКБ должен быть не дохлый, а потом стоит искать причину почему не хочет на морозе заводиться... Но хороший бензин это само-собой надо залить.... Так как у моего дизеля зима первая, то он мне принес немного хлопот при запуске после ночного простоя на морозе. Но после замены свечей накала, подогревателя топлива он у меня за 3-5 секунд при - 8 запустился... Завтра думаю, будем смотреть что будет ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 не знаю шо ам в вас, в мене машина заводиться нормально і то враховуючи шо вона простояла рівно місяць на морозі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 А взагалі хтось їде машиною чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Завелась машинка, і що саме цікаво с 2 разу, странно... Будем надіятись що завтра все буде норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 моя ласточка, тоже без пробле заводиться, только ехать не хочет, чихает. Так во сколько на окружной? Или мест нет и ехать смысла нет? Ибо я без руля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 я пас. головні траси розбиті, а вот даєш кудась поворот то там вопше капец, сплошний лід! хочеться їхати, але ачкую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах