VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 січня 2010 Что такое " Вес репутации 1 Я так зрозумів, що це стаж на сайті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2010 VETERAN, тогда максимум сколько??? Если согластно Вашей теории, то до одного года вес 1, между 1 и 2 вес 2, между 2 и 3 вес 3 и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 скажу так хто не поїхав на гонки провтикав багато чого!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Як там наші гості доїхали??????п.с Особливо довгий)))) Він собі дав жару)))!!!!!!! Я на зустрічі буду, але в мене є пару питань не вирішених, тому хотів би шоб був наш тнедизерп, і той самий який вибиває гроші з клубу,)))))))), були обовязково!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 (змінено) Masterio, я буду, як завжди, 100% Змінено 27 січня 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 (змінено) тогда максимум сколько??? Я бачив 10 ('Дмитрий $') Змінено 27 січня 2010 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 я тож планую бути:bt: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tickoner 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 скажу так хто не поїхав на гонки провтикав багато чого!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Як там наші гості доїхали??????п.с Особливо довгий)))) Він собі дав жару)))!!!!!!! Я на зустрічі буду, але в мене є пару питань не вирішених, тому хотів би шоб був наш тнедизерп, і той самий який вибиває гроші з клубу,)))))))), були обовязково!!!!!!!!!!!! доїхали нормально, ше собі в Тернополі добавили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 О! Нарешті найшов, де ви тут заховалися! Як зайшов на сайт, довго шукав де тут двері до Львова! Ну що ж думаю сьоодні буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 я сьогодні постараюсь бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 Я сегодня пас, товарищу ком сделать надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 о, в мене саме бюільше репутації поки що))) думаю, що сьогодні буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 і де vedmid знов пропав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 Ведмідь ти б хоть нам свою фотку в рамочці передав! А то від тебе ні слуху, ні духу! А так би всі глянули на фотку і тепліше всім стане! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 машину тюнінгує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 та ладно гнати, ну може шось в нього не вишло а ви накинулись, самі не кращі, приходите як ясне сонечко))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 та ладно гнати, ну може шось в нього не вишло а ви накинулись, самі не кращі, приходите як ясне сонечко))))) хто б казав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 А що означає вес репутации??????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 А що означає вес репутации??????????? никто не знает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 vedmid дуже терміново потрібна ось ця фотка в оригіналі, тобто велика. вона була зроблена твоїм фотіком " rel="external">Посилання чи то ти всі робив з таким роширенням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 slim_painter, як викладати сюди фотки без всяких там ссилок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 vazik_lv, нема ныяких силок, всьо гуд. ти напевно в свому профылы просто не включив выдображення фоток. (Навигация-Настройки и параметры-Опции) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 А що означає вес репутации??????????? Відповідь завжди поруч, треба лише пошаритись по форуму, або поюзати пошук, або довідку: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2010 vedmid дуже терміново потрібна ось ця фотка в оригіналі, тобто велика. вона була зроблена твоїм фотіком" rel="external">Посилання чи то ти всі робив з таким роширенням. в мене з розрішухою 1024*768 куди кидати? може десь поїдемо прокататись? сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2010 Я готовий але сумніваюсь що хтось ще зможе . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2010 може ще хтось схоче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах