EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 Ой Вам адреналіну захотілось половити на дорозі... І що були покатушки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 Навряд чи ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 EDoktor Та якетам , але сусіда 99 прийшлось тягати , в нього стартер накрився ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 Народ, хто там на зустрічі казав що працює в ювелірці? Мені срочняк треба 2 обручальних кільця чуток розширити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 Mark, Mark, то 2105 працює там! Якщо хочеш то підїдь на площу Липневу там якщо зі сторони Тургєнєва по лівуу сторону є ювелівні вироби він там майже кожен день, окрім неділі! Але то краще з ним по телефону зв"яжись бо зара сесія, він то туди то сюди повинен бігати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 Я в четвер пас - сесія! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 в четвер ше tuningist підтянеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 За циліндриком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2010 та Saba2106, бери ремкомплект ы ше якийсь мануальчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2010 slim_painter, ти ше мені нагадай завтра, щоб я взяв))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 сьогодні хтось буде - постараюсь приїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 Забыл расплатиться за чай, там проблем из-за это небыло???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 (змінено) люди а коли то було ? і коли знову таке буде яб з радістю приєднався Змінено 4 лютого 2010 користувачем Віталій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 (змінено) Віталій, 19.04 День рождение копейки Змінено 4 лютого 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 ясно в мене там за арсеном э ще один гараж і маю там яву часто там проїзджаю і що суботи коло арсену бувають зїзди клубу ваз 2108-09-99 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 що суботи коло арсену бувають зїзди клубу ваз 2108-09-99 зубиловоди колись раніше там збирались, зараз вони збираються в нашій кафешці, тільки по п"ятницям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 Віталій, зараз якраз йде вирішення організаційних питань щодо святкування цього роу - 40 РОКІВ "КОПІЙЦІ" приходь на зустрічі - познайомимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 я сьогодні себе відчув Мєнділєєвим:multi: мені приснилась карта слалому точніше тільки половина, пом на парі домалював " rel="external">Посилання то поки перший варіант, ше будем думати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 Йо ма йо, Слім, але ти і придумав Може щось попроще? Старий Мальтійський хрест наприклад, попроще і норм виглядає. А то це за складно, імхо, а особливо 2 і 3 проїзди, по 270, це тяжко зробити на асфальті. Хіба 100% стертий протектор і педаль газа в упор))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2010 Mark, повір, ця траса елементарна! вона навіть залегка, ше 2-3 фішки тре добавити)))) ось для прикладу слаломи від ЛТК і ФАСУ: Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання ось там є дійсно складні траси. мальтійський хрест є дуже простий, буде просто не цікаво і буде конкретний плагіат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 Хлопці! Участь у культпоході клубу беремо? Кияни збираються у печери під Тернополем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 VETERAN, можна лінк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 Прошу дуже: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 Хлопці! Участь у культпоході клубу беремо? Кияни збираються у печери під Тернополем. Тема цікава, бюджет, як вони пишуть, по 200 грн, але певно все вирішуватиметься внас за пару днів до самої події. І без машин якось фігово троха туда добиратись Bratik В І Т А Ю !!! З ДН, бажаю знайти всі "золоті" серединки в цьому житті, досягнути високих званій, благополуччя й злагоди в сімї і щоб твій залізний кінь не капризнічав дуже!!! Всього найкращого!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 Bratik, Вітаю щястя здоров"я бажаю ну і само собою зарплату шоб незадумувався деб то гроші на бензин взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах