Bizon 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 AngEvil сорі що так швидко пішов Все було дуже смачно Дякую P.S.: особливо смачно було Fani, який наминав торт по-повній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 Хто хоче (може) допомогти мені завтра поміняти тормозний шланг і прокачяти гальма ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 Fani,я завжди рад помогти, але нажаль завтра весь день розписаний по хвилинах, нікак не зможу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 Fani, пропоную зібратись завтра в мене в гаражі! знову зробити клубний суботник! от і один одному б допомогли! давайте зголошуйтесь! вроді vazik i Mark не проти і Veteran казав що зможе приїхати. але не з ранку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 мона з вами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 AngEvil, Я думаю ми всі бум раді тебе бачити , покажу як гальма в жигулях прокачуються slim_painter, постараюсь приїхати , сьогодні один шланг поміняв і троха пркачяв гальми але ьре ще один поміняти і нормально прокачяти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 Fani, Думаю после обеда смогу помоч, если что звони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 Я пофотаю тоді то дійство Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 Bratik, Дякую як не ризикну їхати до slim_painterа в гараж то позвоню ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 я після обіду можу підтягнутись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 slim_painter, Я після 15:00 обома руками і ногами ЗА!!!!!! Бо зранку до 14:00 воєнка!!!!! slim_painter, подзвониш мені чи ви будете збиратися чи ні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 я може приїду теж на свому ТАЗі)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 slim_painter, вони тобі гараж рознесуть.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 slim_painter, це в гаражі біля мене? А на яку годину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 slim_painter, це в гаражі біля мене?А на яку годину? так, там! давайте на 14,00 збираємся. хто не може, то підтягуйтесь пізніше всі вроді вже знають де мій гараж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 +++++1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2010 slim_painter, я не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2010 CheZZ, Дуже допоміг дякою , з мене Ну і далі по сценарію , тре було ту тягу сфоткати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2010 Fani, Тяга є можна сфоткати, але нафік треба ліпше нікому не казати як ми то мутили бо засміють Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2010 Masterio, а я сміявся ))))))))))) almaz, а ти чого не прийшов? хоч і писав шо будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 andy_sniper,ТА Я ЗБИРАВСЯ АЛЕ ПОБАЧИВ ЯКА КЛЬОВА ПОГОДА ВЗЯВ КАЛЬЯН І ПІШОВ НАВОДИ МАРАФЕТ В СВОЇЙ МАШИНІ БО ПІСЛЯ ЗИМИ ВОНА СВЯ ЧОРНА БУЛА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 almaz, в кого ше чорна!!!!! Ти мої небачив. Я ше приїхав додому після гаражу і свою мив! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 (змінено) наклейки всі готові, більшість вже бачили. в четвер всім роздам. доплачувати нічого не потрібно. тре буде тільки купити монтажку шоб клеїти наклейки, кажу зразу, намахатися з ними тре просто ппц як.... ось фото нової наклейки на моїй машині. всі хто бачив, всім сподобалось. в четвер, хто хоче футболки, приносимо по 50грн. в євротеку є білі хороші футболки(розвідка доклала). і кажемо ше який кому розмір точно потрібний. футболка коштує до 30грн. і на роздрук поки приблизно по 20. мейбі тре буде шось докласти, то докладеться, просто вже потрібно купити і їхати, давати в друк. Змінено 21 березня 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 slim_painter, А НА МЕНЯ НАКЛЕЙКУ ЗАКАЗАЛ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 Bratik, є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах