Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Bratik, Я так поняв шо в vedmidя на квартирі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Fani, Возле науковой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Vedmid, всого самого-самого найкращого!!! Рости великий!!! (не буквально) Bratik, біля Марселя, В.Великого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Bratik, Саня живе вроді десь біля Нового ЦУМа, на Володимира Великого. Якщо щось, можеш туда підтягуватись, хтось с наших вийде і проведе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Агов банда ви де?????????? Як ви там вчора відсвяткували, розказуйте...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 то ми йдем на днюху ЛТК чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Ну пішли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 ну остальні де?? знаю ше марк + Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Ну і кудиш без мене , там і здибаємось чи десь перед тим зустрінемся ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 ну десь перед входом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Добре. Тоді перед входом в парк у 20.00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Masterio, вчора посиділи нічьо так) Згадували тебе, бо бухла оставалось ого го )) Сьоня будеш в Парку культури? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 так я - хотя не ісключенно якшо буду в тому районі то зайду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Мені лічно сподобалась зустріч ЛТК) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Мені також. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 І я багацько знайомих зустрів і за запчястини троха порішав шкода наших мало біло , всі видно сильно зайняті навіть в вихідні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 ну хто зайнятий, а хто банально хворий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 Скажу так шо проходив там десь біля 20:00 нікого не побачив, тай пішов дальше з дівчиною гуляти , потім вже було просто влом вертатись(((((.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 червня 2010 І я багацько знайомих зустрів і за запчястини троха порішав шкода наших мало біло , всі видно сильно зайняті навіть в вихідні ну ви знаєте чим я був занятий.... дякую всім за привітання і за то що прийшли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 хтось буде завтра на зустрічі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 А що, складаєш плани? Може заскочу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 Постараюсь бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 планую бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 Якщо машину зроблю до того часу, то може заскочу нарешті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 VETERAN, цікавлюсь раз народ буде то і я постараюсь підтянутись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах