Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

guf, наразі булоб не зле якщьоб ти хочяб прийшов на зустріч раз , а по темі я важаю шо хай буде і бум мати свій круг на форумі і якось вирізнятися з толпи . Назву можем вибрати голосувалкою , а за головного шось нечую . slim_painter де пропадаєш , шось зовсім вибився з колективу зі своїм навчянням і після , доречі тре пробити невилику наклейку "обкатка" :-), з понеділка планую бути вже на колесах як невиникнуть якісь неприємні обставини !

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Fani ти не подумай шо я пиздун форумний... ДУЖЕ багато раз хотів ДУЖЕ попасти на зустріч...але....уви - судьба не дала.... всьо шось трапляється... то машину стукнув... то мене стукнули... то напився... то ТО вилучили... то на бензу лаве нема... Впринципі...якшо виділити львівських тим пріколом - то не погана ідея...

slim_painter буду дуже вдячний, в темі вже писав.. глухо... да і у Львові надо..... + бажано старий капот....а то нові - польські...майстер казав шо буде тяжко під нього підварити крила..мол сам штамп кривий і за 1-2 роки згниє.....

Поділитися повідомленням

номер скинув! там є дуже багато всього! і не забуввай ше за ВАШ МАГАЗИН, він рулить в таких питаннях

Поділитися повідомленням

guf, Нічого такого за тебе я недумаю просто важаю шо ідея з позначкою нас чи нашого клубу на форумі ЛТК не є льшньою тим більше безкоштовно :bm:, і так помітніше буде для новичків які можуть нами зацікавитись !

Поділитися повідомленням

slim_painter" rel="external">Посилання

там тільки 1 найшов... і то судя по словам - не підходить...а один взагалі загнув... 200 грн а новий 440...дак я його чуть не послав...

Поділитися повідомленням

вот сижу и думаю, что завтра делать? Наверное начну ласточку разбирать, если кто хочет составить компанию звоните и подтягивайтесь.

Буде поддон снимать, помпу и термостат ну и по мелочам...

Поділитися повідомленням

Bratik" rel="external">Посилання

могу составить компанию...куда приежать?)))

А то ничего что завтра воскресенье?

Поділитися повідомленням

guf, а ты думал тебе капот на халяву дадут, я бы не меньше ценил.. :)

guf, с. Ковыри (за Солонкой) Военный городок

guf, Работать не когда не грех :)

Поділитися повідомленням

не на халяву... я рассчитываю на 100-150 грн от силы....за что там больше платить? мне пох какой он с виду.. главное чтоб не был погнут и гнилой... а так пох - один хер буду красить

Поділитися повідомленням

.а один взагалі загнув... 200 грн а новий 440...дак я його чуть не послав...

нові гірші за вживані старі, такщо 200 грн то ше норма

На виїзді зі Львова, кінець Шевченка, на шляхопроводі як написав ДАІшник, за перетин суцільної смуги, дурнувата розвилка там, хер знати кудою куди їхати, а знаків або нема, або стоять так, що не порушуючи не потрапиш туди куди треба. Ше й на лапу не хотів взяти і крім мене ше одного жигуля злапали, доки там мене оформляли бачив ще пару машин котрі так само проїхали по смугам:)

та хай вдавляться!!!

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

вкурсі... тому і б.у. шукаю...

guf, 133 до упора :) с привокзалки идёт

я вкурсе... но один хер далековато....с дома было бы ближе.. но я щяс на топольне живу...

Поділитися повідомленням

ФАНИ а ты гайки крутить не хочешь ?? Ты же техпідтримка клубных машин :)

Поділитися повідомленням

guf, когда что то делаешь, что то не выходит нужно на кого то поматькаться для разгрузки, вот и ищу свободные уши :) да и грустно пиво пить одному :(

да и свою машину я сам кручу

ладно, я спать, а то на флудили тут уже,пора и честь знать :)

Поділитися повідомленням

Bratik, Я в себе вже тиждень день в день гайки кручу хочу відпочити один день , замахався пригати то під машину то під капот залазити , але ще день тре буде попригати і буду кататися . А тех підтримка вже давно пішла в підпілля :-)

Поділитися повідомленням

Я сьоня цілий день чистив бампер, ппц як замахався, руки курча ляга аж горять від розчинника і наждачки. І що думаєте, весь почистив?)) фіг там! тільки верхню половину, 50% від всього. Ледве ледве ту фарбу здирав. А вчора ледве ще ті болти викрутив які резинку тримають, воно заіржавіло і нікак йти не хотіло, але як завжди сила рішила, я приставив Долото під головку болта і 1 ударом молотка зносив нах)))

Завтра паходу вже добью його, загрунтую і пофарбую, правда не рішив ще в який колір:-)

Кстаті, відшліфований метал зашибато виглядає, м.б і ващє фарбувати не буду:bw:

Поділитися повідомленням

guf, А як саме ти порушив правила дорожнього руху на перетині вулиць Городоцька-Залізнична " рухом по трамвайній колії"???

Поділитися повідомленням

Ледве ледве ту фарбу здирав

Фані тобі ж казав про речовину котра за дві секи фарбу знімає

Поділитися повідомленням

Колись мій сусід по гаражу такою гадістю знімав фарбу з машини. Пізніше помалювати не міг - фарба сама злазила.

Поділитися повідомленням

VETERAN, на Fani дисках фарба не злазить, значить щось сусід Ваш зробив не так

Поділитися повідомленням

Да пох, і так йде, по трохи але йде. Інший кусок бампера брата запряжу чистити))

Я сьоня планую десь на 14.30-15.00 бути в Брюхах на площадці, а потім у нас по програмі шашлик чи щось таке, буду с компанією, у кого є бажання давайте з нами)

Поділитися повідомленням

CheZZ, це такий сусід, який рідко щось робить "ТАК". Хоча у нього не відразу фарба злазила, та і склад хімії, напевно, вже змінився.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз