Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

guf, А як саме ти порушив правила дорожнього руху на перетині вулиць Городоцька-Залізнична " рухом по трамвайній колії"???

втыкнув дорогу..і повернув направо по колії а треба було правіше...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

guf, там без штрафа не проедешь :)

там раньше даже на конях путались :)

Поділитися повідомленням

CheZZ,))

guf, На тому перехресті Я ващє не даю дупля як правильно кудась проїхати, тому і стараюсь обїхати по Короткій ( якщо треба на вокзал) або взагалі обїжаю Городоцьку від гріха подалі)

Кстаті, відать ремонт ближче ніж здається)) Щось тече с заднього лівого колеса. Або циліндрик нарешті вмер і тормозуха якимось раком тече толі сальнік, який мінявся місяця 3 назад, або то я хз що ще може бути. Я попротирав всьо начисто, завтра-після завтра подивлюсь що то і там буду думати що роботи, м.б повезу робити, а м.б почекаю тиждень-два і як куплю диф тоді повезу все сразу ставити.Короч хз

Masterio, як покатались, коменти будуть якісь?))

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

зато ребята с полосатым жезлом на этом не плохо гребут с нашего брата, а вообще там разметки не хватает :(

Поділитися повідомленням

Bratik, покрутив в своїй машинці щось???

вмене минулого року ТО теж було десь до липня, а пройшов Я його в грудні і ніяких штрафів не було, хоча тепер ХЗ

Поділитися повідомленням

CheZZ, покрутил, только пульт от телека и мышку от компа :) (к машине так и не подошёл).

Решил куплю запчасти, а потом разберу, а то разберу и будет она до весны стоять :)

А с ТО в этом году уж часто они к этому талону лезут и у меня лезли и так видел, так что рисковать не буду, тем более планов на машину пока нет, пусть стоит..

Поділитися повідомленням

Ну там кароче така шляпа є...як іде дорого прямо і направо - так вот після повороту є табличка, розвилка як їхати.. тоїсть після повороти не повертаючи...

Там треба повернути направо, проїхати на світлофорі наліво - вот і весь процес, це якщо їхати далі по городоцькій, а якщо на вокзал - то якщо не помиляюсь, на світлофорі наліво і сразу направо.

Поділитися повідомленням

то якщо не помиляюсь, на світлофорі наліво і сразу направо.

:lol::lol::lol:жесть! нахолєри так їхзати якщо на вокзал пряма дорога з тільки одним світлофором

Там треба повернути направо, проїхати на світлофорі наліво - вот і весь процес

аналогічно жесть)))))))))))

карту собі купіть, нема там нічого складного, просто треба захотіти зрозуміти

Поділитися повідомленням

LordMarko, Велике тобі дякую за то шо прокатав!!!!)))) Да машинка зараз майже готова до бою, ше тільки ручнік і можна покоряти площадку))))))))......

Але скажу всім машина в нього то шо треба, як то кажуть" то шо доктор прописав"))))))))

Поділитися повідомленням

ну що народ - махнем на озеро на вихідні?

CheZZ, Співчуваю сам платив такуж суму тим г... , на ЛТК створюють групи йзерів пропоную і нам замутити свою , тіки тре назву придумати і шоб кількість учясників була неменше ніж три чоловіка і лідера групи !

Пропоную " ВАЗ clasic" :)

пропоную "класика ВАЗ"

і давайте визначатись

ставимо головного slima? щоб не паритись і вперед?

Поділитися повідомленням

а мне до одного места как назвать, я вообще против всяких клейм и бирочек, мы в клубе все равны, только кто то больше для клуба делает, кто меньше. МЫ НЕ В АРМИИ!!!!!. Мы в клуб пришли не для самовыражения и поднятия своего личного эго, а для общения с людьми которые по воли судьбы или по убеждению любят и ездят на классике (откройте устав клуба). думаю анологично и на ЛТК.

Это чисто моё мнение...

Поділитися повідомленням

Всім здоров!!! Допоможіть вияснити в чому проблема: педаль щеплення при нажиманні залишається у нижньому положенні і не вертається назад, відповідно передачі неможливо переключити, я роблю наступні дії: різко б"ю по-педалі і тоді вона вертається у верхнє положення????????????? Скажіть хто що думає по цьому питанні, де шукати проблему! Дякую :)

Поділитися повідомленням

Bizon,така ж фігня) (останні 2 роки:multi: ) Фані був пояснював але я точно не помню, якась прокладка там, її треба поміняти.

Поділитися повідомленням

Bizon, а ти не бий по ній, а підчепи носком і витягни. Коли надоїсть - поміняй манжети в головному циліндрі.

Поділитися повідомленням

Bizon, проверь пружины на педали, втулки ну и пружинки на робочем целиндре

Поділитися повідомленням

Правильно манжети я вже поміняв, і що я помітив, що після заміни манжетів ця проблема стала проявлятись практично постійно, а до того було буквально декілька раз така фігня, ось така вот казочка "малята":(

Поділитися повідомленням

Bizon, Зара такі манжети продають , хотів так головний тормозний зремонтувати бо підтікав , так він потім нехотів після натиску назат , манжети завеликі і недають можливості повернути мезанізм в попереднє положення . Допомогла заміна на новий циліндр !

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз