Задочок 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 guf, А як саме ти порушив правила дорожнього руху на перетині вулиць Городоцька-Залізнична " рухом по трамвайній колії"??? втыкнув дорогу..і повернув направо по колії а треба було правіше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 guf, там без штрафа не проедешь там раньше даже на конях путались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 LordMarko, фа-фа твоїй машинці в Брюхах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 (змінено) CheZZ,)) guf, На тому перехресті Я ващє не даю дупля як правильно кудась проїхати, тому і стараюсь обїхати по Короткій ( якщо треба на вокзал) або взагалі обїжаю Городоцьку від гріха подалі) Кстаті, відать ремонт ближче ніж здається)) Щось тече с заднього лівого колеса. Або циліндрик нарешті вмер і тормозуха якимось раком тече толі сальнік, який мінявся місяця 3 назад, або то я хз що ще може бути. Я попротирав всьо начисто, завтра-після завтра подивлюсь що то і там буду думати що роботи, м.б повезу робити, а м.б почекаю тиждень-два і як куплю диф тоді повезу все сразу ставити.Короч хз Masterio, як покатались, коменти будуть якісь?)) Змінено 4 липня 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 зато ребята с полосатым жезлом на этом не плохо гребут с нашего брата, а вообще там разметки не хватает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 Bratik, покрутив в своїй машинці щось??? вмене минулого року ТО теж було десь до липня, а пройшов Я його в грудні і ніяких штрафів не було, хоча тепер ХЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 CheZZ, покрутил, только пульт от телека и мышку от компа (к машине так и не подошёл). Решил куплю запчасти, а потом разберу, а то разберу и будет она до весны стоять А с ТО в этом году уж часто они к этому талону лезут и у меня лезли и так видел, так что рисковать не буду, тем более планов на машину пока нет, пусть стоит.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 Ну там кароче така шляпа є...як іде дорого прямо і направо - так вот після повороту є табличка, розвилка як їхати.. тоїсть після повороти не повертаючи... Там треба повернути направо, проїхати на світлофорі наліво - вот і весь процес, це якщо їхати далі по городоцькій, а якщо на вокзал - то якщо не помиляюсь, на світлофорі наліво і сразу направо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 то якщо не помиляюсь, на світлофорі наліво і сразу направо. :lol:жесть! нахолєри так їхзати якщо на вокзал пряма дорога з тільки одним світлофором Там треба повернути направо, проїхати на світлофорі наліво - вот і весь процес аналогічно жесть))))))))))) карту собі купіть, нема там нічого складного, просто треба захотіти зрозуміти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 LordMarko, Велике тобі дякую за то шо прокатав!!!!)))) Да машинка зараз майже готова до бою, ше тільки ручнік і можна покоряти площадку))))))))...... Але скажу всім машина в нього то шо треба, як то кажуть" то шо доктор прописав")))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 ну що народ - махнем на озеро на вихідні? CheZZ, Співчуваю сам платив такуж суму тим г... , на ЛТК створюють групи йзерів пропоную і нам замутити свою , тіки тре назву придумати і шоб кількість учясників була неменше ніж три чоловіка і лідера групи ! Пропоную " ВАЗ clasic" пропоную "класика ВАЗ" і давайте визначатись ставимо головного slima? щоб не паритись і вперед? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Nu to tak sdaetsa sho legko... sorry za translit....yoba**y klub... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 особисто я за ВАЗ clasic або vaz2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 я також за ВАЗ класік але шоб було так написано.... "VAZ clasic" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Masterio, а чого тебе на латинські букви тягне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 а мне до одного места как назвать, я вообще против всяких клейм и бирочек, мы в клубе все равны, только кто то больше для клуба делает, кто меньше. МЫ НЕ В АРМИИ!!!!!. Мы в клуб пришли не для самовыражения и поднятия своего личного эго, а для общения с людьми которые по воли судьбы или по убеждению любят и ездят на классике (откройте устав клуба). думаю анологично и на ЛТК. Это чисто моё мнение... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 іменно ВАЗ clasic:p Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 VETERAN, незнаю мені просто так більше подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Всім здоров!!! Допоможіть вияснити в чому проблема: педаль щеплення при нажиманні залишається у нижньому положенні і не вертається назад, відповідно передачі неможливо переключити, я роблю наступні дії: різко б"ю по-педалі і тоді вона вертається у верхнє положення????????????? Скажіть хто що думає по цьому питанні, де шукати проблему! Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Bizon,така ж фігня) (останні 2 роки ) Фані був пояснював але я точно не помню, якась прокладка там, її треба поміняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Bizon, а ти не бий по ній, а підчепи носком і витягни. Коли надоїсть - поміняй манжети в головному циліндрі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Bizon, проверь пружины на педали, втулки ну и пружинки на робочем целиндре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 манжети він вже поміняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Правильно манжети я вже поміняв, і що я помітив, що після заміни манжетів ця проблема стала проявлятись практично постійно, а до того було буквально декілька раз така фігня, ось така вот казочка "малята":( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Bizon, Зара такі манжети продають , хотів так головний тормозний зремонтувати бо підтікав , так він потім нехотів після натиску назат , манжети завеликі і недають можливості повернути мезанізм в попереднє положення . Допомогла заміна на новий циліндр ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах