VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Манжети є під діаметр 19мм - для старих ВАЗівських задніх циліндрів і головних циліндрів та 20,4мм - для нових задніх циліндрів. Ще вони часто відрізняються по товщині - в робочі циліндри ідуть вузькі і з великим отвором в середині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Fani, Ось і мені так сказали що краще за все поміняти на новий гол. цил. щеплення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Нові головні циліндри погано шліфують в середині і вони швидко стирають гумки. Може ти погано прокачав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Я не думаю, прокачав вроді супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Bizon, в главном тормозном стоят пружинки, может и в сцеплении(далеко до талмуда бежать, смотреть) тоже, их проверь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Завтра певно на годину запізнюсь , зранку тягну машину на сервіс де мотор робили бум розбиратися з мотором і майстрами які його робили ! Відпишіть хто буде . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Fani, а что с мотором сталося ?????? Стуканул? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 планую бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 не шистірьонкі масло насоса і трамбльора зїлись , тобто розкрошились , зайди в мій бортовик там фото! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Fani, а твой ламастер при ремонте туда даже не смотрел? тем более при разборке двигателя и масляный насос и трамблёр и та шестерня снимаються . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Bratik, насос і все інше нове крім трамбльора , старе ше років з 5ть ходило , су.. хай переробляють ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Fani, то по ходу собрали плохо, или масляный насос с китая. Видать небуло соосности и одна из шестерёнок косо стала. А насос 100 лет ходит, даже не на лучшем масле. темболее там метал совецкий, а не крышечки из под пива...Я бы насос не менял... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2010 Я завтра пас, маю деякі справи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2010 Підскажіть як замутити радіатор? а то 4 сотих пробив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 липня 2010 guf, всё зависит какоё радиатор, в каком месте.. Лучше спроси у Ветерана он у нас всё знает, а лучше к мастеру завези. Я лично с таким не сталкивался ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2010 Понятно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 (змінено) блым - блым и фа фа нашему клубу, проезжал примерно 20.30 по Окружной стояла машина Марка и Ветерана, ну и Фани какраз ишёл, звеняйте, что не был.... Ехал за билетами на Одессу с своим начальником на его машине, так что 4 еду в Одессу....... Слим[/b ]буду в Одессе, хочу им от нас подагнать пару наклеек, организуй парочку маленьких и больших..... (если конечно на вокзал кто то подойдёт) Змінено 9 липня 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Як народ віднесеться замутити завтра суботнік ? Так як ТО ше не пройшов можу впасти до когось або замутити суботнік біля мене ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Fani, идея хорошая, но с утра я немного занят, а после обеда хочу в свой гараж попасть, но если что пдьеду (маршруткой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Fani,в мене завтра весь день забитий, мушу відмучитись с родаками. А в неділю теж не прокатить, я м.б повалю на Львівський стандарт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Марк, Фани как ваши студибекеры уже на ходу или чисто теоретически работают ??? Fani, если с субботником не выйдет, давай встретимся в городе, пива бахним? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 (змінено) Bratik, Можна шось придумати з пивом . Машина на ходу і повністю справна , правда з ТО халепа вже місяць як закінчився термін і зара не ризекну виїжати на дорогу . Змінено 9 липня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Bratik,тоість готові, якщо Ти маєш на увазі вобще, тоді ні)))) Роботи ще ого го. А якщо про те чи вона їде тоді так, все норм, валить як ракета) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Fani, То тоже проблема, но у меня на волыне проходить .я тебе звякну, буду на вокзале, правда потом на психов поеду (может)в магазин за металлоломом для ласточки Марк, она и так ракетой была кстате Фани шось с ТО получиться, подскажеш, надо швагету помоч, а то мои военные только говорить могут, а как до дела то не чего не могут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2010 Планую з слідуючого тижня зайнятися , тато тікі сьогодні мед.справку отримав . Відпишусь як пройду шо до чого ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах