Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

в мене завтра весь день забитий, мушу відмучитись с родаками
в мене то саме

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Fani, только с 10 вроде всем мед справку надо, тоесть каждому водиле....

Поділитися повідомленням

бум бачити , я вже років з 18ти неробив справку і недуже горю бажанням тим займатись і попадати в лаве гривень на 300та

Поділитися повідомленням

Є пропозиція в мене, на наступний четвер, чи через четвер зібратись футбол побігати, замість пива...

Поділитися повідомленням

LordMarko, Ти завтра на своїй їдеш??? можу з подругою впасти в пасажири???

Поділитися повідомленням

CheZZ, да на своїй, 2 пасажира вже є+вас двоє, як раз норм буде. Я чуть потім, десь вечерком напишу тут або смс що і як. Орієнтовано це виглядає так, там треба бути в 8.00 і не пізніше, бо доп як закриють то х... пропустять.....туда 150км, це десь чуть більше години мені їхати, ну нехай півтори(грубо говоря, враховуючи перекури і пошук на карті де ми є) Тоість, в 6 ранку це ми маєм бути в дорозі за Львовом. Якщо ніц не переіграється, то якраз, дівчину мого друга я буду забирати с Іскри, а там сразу і тебе десь по дорозі надибаю) Але 100% підтвердження дам десь потім, бо толком сам незнаю що і як буде.

Поділитися повідомленням

liuskywalker, Ні , а з чого запитав ? раніше на зеленій в СТО працював але то давно і не довго :multi:

Поділитися повідомленням

LordMarko, Здоров! Короче, я їхав від галицького перехрестя по богдана хмельницького в напрямку ринку торпедо тобто продовжував рух дальше по богдана хмельницького, за мною їхав хюндай санта фе, я в"їжджав на коло по зовнішньому радіусу а він якимось чином вирішив мене випередити чи що, і зліва почав мене обганяти і повертати на вулицю липинського, вот так і відбулось зіткнення, хоча по правилах він мав мене ОБОВ"ЯЗКОВО пропустити:( Ось така вот фігня:(

Поділитися повідомленням

Працівники ДАЇ написали що він не правий, намалювали схему ДТП, йому дали якийсь акт, на моє питання які документи маю взяти я, працівники ДАЇ скзали що акт складається і видається ПОРУШНИКУ, а мені тіпа нічого не треба. Хоча я потім подзвонив до знайомого юриста і він сказав що вони мали обов"язково дати мені якусь писульку:bh: а тепер сам думаю.........щоб не було якоїсь фігні:(

Fani, в мене ліве крило, а в нього передня і задня дверка, стосовно прав то в мене їх не вилучали, а чи в нього забрали я не бачив.

Поділитися повідомленням

Хто що може сказати щодо: мали вони видавати мені якісь акти чи ні?

Поділитися повідомленням

ну малиб якусь пісюлбку дати шоб ти з нею в страхову винуватчя пішов , тре позвонити в телю довіри , номера нажаль немаю

Поділитися повідомленням

та вони мені так і сказали, що я можу приїхати в управління даї на городоцьку і та взяти якусь довідку, а хрен його знає що куда і по чому...

Поділитися повідомленням

Bizon, так точно, довідку про ДТП на місці не дають. Ти в страхову свою не дзвонив ?

Першим ділом треба було дзенькнути і причому, щоб оператор зареєстрував твій дзвінок і назвав тобі номер. Крім того - як правило оператор питає № машини іншого учасника ДТП. його дані по максимуму (ПІБ, № паспорта - якщо можливо) і мав би тобі сказати, які документи тобі будуть потрібні щоб потім відшкодували тобі збитки .

ІМХО, думаю і зараз не пізно задзвонити і попитати.

Поділитися повідомленням

liuskywalker, Дякую:)

Доречі, ще раз дякую Сліму за допомогу:)

Доречі, ще раз дякую Сліму за допомогу:)

гооооооввввввв щось воно заглючило:)

Поділитися повідомленням

Дам....ти хоть реально..треба було звонити страховій - тобі ж не зря дали візітку куда і шо звонити...потім переписати всі дані виноватця... потім їдеш на городоцьку 124 отримуєш довідку, їдеш в страхову з тими даними.

Поділитися повідомленням

Bizon, потом на СТО, взять счот-фактуру и с этой бумажкой в страховую того вуйка...

а вобще проблем больше всегда кого стукнули чем у того кто стукнул..

LordMarko, а чего не остановился и не помог боевому товарищу ???

Поділитися повідомленням

Bratik, я їхав зі сторони Кривчиць, замітив Бізона вже в заднє дзеркальце, а маючи 6 чел на борту вже не вертався

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз