vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 VETERAN, я вас вітаю! Прийміть мої найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Вітаю вас з днем народження Приєднуюся до вищенаписаних побажань і бажаю бути завжди в душі молодим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 VETERAN, Прийміть і мої вітання Завтра буду на роботі до обіду і без машини . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 VETERAN, Приєднуюсь до привітань і побажань! Всіх благ і многая літа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 VETERAN, Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Щиро вдячний вам колєги за вітання і теплі побажання! Розчулений вашою увагою до мене. Сподіваюсь всіх зустріти на пробігу в неділю. Зголошуйтесь хто буде. Fani, як там Київ? Може зачекає? vedmid, як спина? Не завадить поїздці? Якщо важко самому вести - падай до мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 VETERAN, Полюбому шо почекає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 VETERAN, а як же пробіг? впринципі сьогодні спробую покататись, думаю що все буде добре... поїду до тих чуваків, що малюють - запитаю які треба матеріали, може на тижні помалюю дах, а потім можна сміливо передівати машинку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 а як же пробіг? Пробіг завтра зранку. Маршруту не знаю - буду триматися за хвіст - щоб не загубитися. Думаю баку бензину і балона газу вистачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Думаю баку бензину і балона газу вистачить. на всіх точно не вистачить... думаю 10 літрів буде достатньо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 VETERAN, приєднуюсь до привітань від колег! Всього самого-самого-самого найкращого!!! завтра буду 100% але пасажиром до когось, якщо хтось підбере Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 я от не знаю чи їхати мафиною - я не помив її, брудна... мабуть пішкарусом піду до ветерана в пасажири, буде не дуже класно, якщо серед ваших надраяних мафинок буде моя обдерта і брудна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 моя теж обдерта і брудна, але буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Візьміть хтось шомпури - у мене тільки 5шт. автра буду 100% пасажиром піду до ветерана в пасажири То може відразу до лісу? Який там пробіг на 3-х машинах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 може на Наварію??? зберемось біля Сільпо на Науковій годинка 14.00 буде норм там і докупим що кому. Шампури ше візьму, що ще треба??? Або пропонуйте свої варіанти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Ну як мінімум 4 машини буде . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 ну думаю вже збираємося на 11 00, як домовлялися не всі будуть знати про зміну планів а про наварію ідея цікава Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Прекрасно! Організовуємо прбіг Сільпо - Солонка - Наварія - болото на березі. Машинки всі помиті (крім_ANDY_). Fani, можеш також не мити. Хто без машини - горівку сам бере. Для водіїв з машинами є безалкогольне пиво, соки і вода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 на 11 щось за рано - до обіду вже нарубані будем)) якщо Мастеріо буде без машини, то мені краще бути за кермом, а то Сліма днюха повториться)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 То хто їде? Я,LordMarko, Fani, CheZZ, vedmid, _ANDY_. Хто ще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 в мене є шомпура - брати? то брати машину, чи просто їдем на природу? ми ж нікого не запрошували на святкування, щоб приходили, думаю 5-6 машин то не так багато... що скажете? VETERAN,алмаз наче казав що буде... Masterio забули, тоже певно буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Сліма визвоніть ше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 в мене є шомпура бери. То що, 8 чоловік на 4 машини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 vedmid, бери свою копу будемо 2є на брудних карах) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 якщо не буде пробігу - можна попити, накрайняк - мені недалеко за машинов - за пів години заковиляю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах