CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 то де і на котру збираємся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 на 11 біля сільпо, пізно місце зустрічі міняти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Тасік буде на 07 паходу, бо Грубий казав аліком падає до нього. Моя зєлєнь готова до бою, помита, почищена і блищить як в кота одне місце))) Хотів завтра виїхати в повній бойовій розкрасці, але облом, Хаос казав тільки в Понеділок замутить все, або вівторок, тому є що є) Шампура нада обовязково взяти, прозапас най будуть. Час нікуда переносити не будемо, бо ніц не рано, на 11 як почнем зїжатись то дай боже щоб в пів першої виїхали, поки по місту поки до Брюхович, вже по 3 буде, поки часік польотаєм, поки кастьор і всі діла, буде 5-6, як раз норм все має бути) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 люди я собі згадав а як з тими знаками "К" -колона??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 _ANDY_, знайшов тобі накладки на пороги, ще цікавти? мене завтра не буде( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 almaz, забий . Також шоб час залишити незмінним . Поки почнем розганятися знов почне темніти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Вліплю і я своїх 5-ть копійок)))) Я завтра буду на машині бо махав пити, сьоня після вчорашнього думав шо відїду але тьфу тьфу тьфу всьо норм.Тоже Грубий сказав шо буде на машині бо його ше досі тримає)))))))))))))) Такшо народ машин всьотаки трохи назбирується і я би казав робити пробіг по місту і шоб кінцевим місцем посадки була ГЛИНАНАВАРІЯ культурно на березі озера будемо валятись в травичці, дихати свіжим повітрям, насолоджуватись співом пташок, хлюпанням рибок ну і звичайно слухати розмови пяних Аліків))))))))))))))))))))) п.с. Не всьо так погано як воно здається!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 класно посиділи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 vedmid, А де фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 та в мене 2 фотки на телефоні, зараз спробую кинути: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Для фоток у нас є тема ЛЬВІВ ФОТО, чи якось так, тут пліз не паскудьте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Відео я запхав сюди А фото - у темі для фотографій зі Львова. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 VETERAN, ще раз велике спасибі, посиділи суперово, да і покатались нічьо так) Masterio,Чудо куди Ти нас завіз був?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Дякуєм Ветерану за гостинність!!! Мастеріо - джипер, перескочив той рів, наче його там не було, ше трохи поля людям переорав)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deux 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Доброго дня і вітання всім Львівським шанувальникам і власникам ВАЗівської класики. Бачив вас на вихідні коло Сільпо на Науковій, от і вирішив приєднатись. При нагоді як буде час і можливість може підтягнусь на зустрічі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Deux, И тебе привет! Заходи, заезжай, будем рады видеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Bratik, а ти коли останній раз когось з нас видел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 VETERAN, вчера... на фото! моя занятось, позволяет вам всем спать спокойно, да и мне не близкий свет кататься на встречи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 А вчора ми були дуже близько до тебе. Надіялись, що приїдеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 VETERAN, у меня мала заболела, а жена на роботе, пришлось дома остаться, а так бы с малыми рванул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Ппц клубним зеркалам, а точніше лівому, сьоня їхав до себе на Обїздну, по Шевченка, перед поворотом на Рясне стояв за трамваєм, зліва маршрутка на всі дурі хотіла обігнати мене і трамвай але побачила встрєчку і дала на мене, роздерла зеркало як Тузік тряпку,... п...ц як зафартило що не тронула кузов, кароч, думаєте те ху..о зупинилось? х.. там, дав газу і давай втікати, Я вийшов, глянув, прикинув що смисла доганяти собаку немає, поїхав дальше. А зеркала хоть і були не практичні і в них ніх не бачив,але всеодно подобались Хз чьо робити, клеїти супер клеєм чи купити чьота інше, тіпа ф-1, хз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 LordMarko, а я бы так его не отпустил, тем более маршрутка, и ментов вызвал, пусть платит за то что свалил с места дтп.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Bratik, да воно рєзко все сталось, номера я не запамятав, да і валити за ним по встрєчці в пробці не хотілось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 LordMarko, Та я звідки знав шо там нема виїзду, я шось дкмав шо Грубий там їхав і тоже попхаввся ,а коли вже до дороги підїхали то дав дупля шо там не проїдеш, АЛЕ я махав стільки вертатись тому вирішив їхати далі і порадившись з Чезом моїм штурманом ми прорвались дальше і виїхали на людську дорогу!!! VETERAN, Дякую за гарно проведений час, шеби як Фані не боянив то взагалі супер би було. п.с. я пожартував на рахунок Фані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Мені також дуже приємно було провести час з вами усіма. Започаткуємо таку традицію? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах