vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 моя занятось, позволяет вам всем спать спокойно, да и мне не близкий свет кататься на встречи... ага, війни не буде, навіть якщо хтось нападе Я вийшов, глянув, прикинув що смисла доганяти собаку немає, поїхав дальше. треба було гада догнати і наказати, хай би хоч ущерб віддав, але за то що свалив - треба гланди через *опу виривати LordMarko, а я бы так его не отпустил, тем более маршрутка, и ментов вызвал, пусть платит за то что свалил с места дтп.... тих гадів наказувати треба, я б за ним рванув... Започаткуємо таку традицію? яку саме з тих традицій Ви хочете початкувати? і давайте конкретну пропозицію... пропоную у вівторок тим хто буде у Львові, виїхати тако на природу, можна навіть трохи далі чим наварія... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 яку саме з тих традицій Ви хочете початкувати? і давайте конкретну пропозицію.. Даю таку конкретну пропозицію - започаткувати традицію святкувати Дні народження одноклубників на природі. треба було гада догнати і наказати за то що свалив, я б за ним рванув.. Тобто пропонуєш зайнятися самосудом і порушеннями (залишити місце пригоди)? пропоную у вівторок тим хто буде у Львові, виїхати тако на природу, можна навіть трохи далі чим наварія... Тобто сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Даю таку конкретну пропозицію - започаткувати традицію святкувати Дні народження одноклубників на природі. а так воно і було, просто на мій ДН вперше за багато років падав дощ... Тобто пропонуєш зайнятися самосудом і порушеннями (залишити місце пригоди)? то певно самий був би нормальний варіант, бо немаючи номерів, марк би просто згаяв час на мєнтів, а якби догнав - отримав хоч якусь компенсацію, а якби зачепили корпус - ото би львівські ультраси охоту влаштували... Тобто сьогодні? ні, на третій день Паски Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2011 vedmid, не будь таким критичным в отношении армии, согласен часть разбежится, но часть и останиться.. а ты сам в тыл драпанёшь???? кстате всех с прошедшей 41-ой годовщиной копейки!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 а ты сам в тыл драпанёшь???? я би якраз повоював...для разнообразия... хоча поки не настане - ніхто точно не скаже як поступить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 vedmid, и я про то, сейчас у нас патриотизмом и не пахнет, не то что было при советах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Зараз треба вчитись воювати по новому. Бачите, як поступив Каддафі - поховав техніку в тунелі і чекає, коли американці вилізуть на беріг. Тепер потрібно вміти ховатися і збивати все, що літає. З голим патріотизмом і гранатою в руках вже нічого свого не захистиш. Є інший метод - валіза з вибухівкою - і в гості. Це найдієвіший спосіб для Патріотів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 VETERAN, а сами ту ВАЛІЗУ возьмёте??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 а де її взяти? збираємо чумойдани і їдемо у верховну раду на екскурсію доречі, недавно на аукро був аукціон, тіпа благочинність, а вигравшого запрошували на екскурсію і можна було навіть посидіти на засвданні... де ж ви раньше були? можна було зробити Україні подарунок у зв"язку з 41-ю річницею ВАЗ 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 (змінено) мля... я в шоці від фігні, яку ви пишете%) а по темі, комусь потрібні ще наклейки??? знайшов старі запаси. дуже велика (1000мм) - 1шт велика (стандарт, 800мм) - 4шт маленька (500мм)- 5шт ше менша (300мм) - 1шт дуже маленька (170мм) - 8шт нікнейми: ведмідь, фані, саба, вазік Змінено 21 квітня 2011 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 slim_painter, щойно був у твого Андрія - зварника. Він тепер ховається, телефон вимикає, бо я хочу, щоб він стелю поправив, за встановлення якої взяв 300 грн. Вискочила з кріплень одна дуга. Напевно переплутали їх при встановленні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 ведмідь канєшно нада а ще треба одну нову, таку як в марка, тіпа автоклуб ВАЗ 2101 і дві мафинки по боках а ще треба щоб ти нарешті приїхав до мене за тим захистом, і фафакалка від руля досі в машині... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Всім одноклубникам ФА-ФА і БЛИМ-БЛИМ сьогодні на окружній!!!!!!!!!!!!! Нажаль немав можливості зупинитись, поспішав Що там у вас чувати, як ваші брички, радують??? Бо моя вже мене заї.......ла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 +1 також бачив коли йшов в гараж, а потім їхав в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 а я нарешті вирішив приїхати на окружну, і йопті, нікого навіть не було! але мож то вже запізно було...( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 (змінено) slim_painter, Ти на яку там був, бо ми сиділи досить довго ,хз як розминулись Ветеран, до вас прохання буде, як будете мати час скиньте всі фотки архівом, з празнування Вашої днюхи, мені на почту Змінено 22 квітня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 (змінено) ну що в понеділок-вівторок будемо десь виїжати? Добавлено через 3 минуты вже перезувся, зараз поїду до алмазового гаража помию мафин, як є бажаючі - приєднуйтесь... на мийках - аврал, люди ще з понеділка записались щоб помитись... а на вечір і на завтра дощі передають Змінено 23 квітня 2011 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 vedmid,на яку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 хух, надраяв свою мафин, аж руки відвалюються, використав тюбик темпо, але результатом задоволений, якби ще не та криша - то взагалі б було супер... треба кинути фотки в бортовик, що мабуть і зроблю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Христос Воскрес!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Воистину воскрес! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 завтра дощу не буде - пропоную десь проїхатись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Може хтота бажає сьоня на півас зібратись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Є таке бажання але перед тим як не буде дощу хочу на покатушки заїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 що за покатушки і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах