VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 CheZZ, ти мене сьогодні мало не збив - на Професорській колонії, після обіду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 VETERAN, це типу фа-фа було))) Щось Я Вас і не поиітив, де то таке було саме і о котрій??? може то не Я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Позичав комусь свою машину? Червона машина з великою клубною наліпкою на задньому склі. Я пізніше зрівнював з фото з твого бортовика. Це було десь година 5-6 вечора на перехресті за Мікроприладом - ти пігнав вниз до Кривчиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 ну то що сьогодні? є бажання десь вибратись чи ні? бо завтра я буду пів дня точно занятий, а може й цілий... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Маю справи , тому -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 vedmid, уже с утра поправился..... так что уже целый день дома..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 якщо будете збиратися - дзвоніть. Я за.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 _ANDY_,ну поки що нас тільки двоє... хто буде третім? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 VETERAN, ви мене мало не збили сьогодні на личаківській. Так летіли.... Шановні одноклубники, в середу, на 18 20 я топаю на картодром. Буду троха льотати...буду радий всіх вас там бачити. Ціна 75 грн за 10 хв.... Крутити носом шо то задорого і 10 хв мало не раджу, після заїзду поговоримо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 VETERAN, фа-фа на Личауівській, махали Вам руками і ногами))) прикольно прогулялись і покатались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Цього тижня Я пасс по всіх ділах, роботи буду мати ппц скільки, тому даже в ЧТ не буде, відпочивати буду в Суботу на висоті 1-1,4 км, отримаю свої законні 5 сек,а в неділю буду або відсипатись або пейнтболл) ПіСі-Ви дивіться акуратніше, а то друг дружку попереїжаєте, хто ж тоді буде ходити на здибанки клюбу)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 А в якій годині? Я над Личаківською пролітав сьогодні кілька раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 (змінено) Народ! велике прохання в кого є фотки з клубних зустрічей, святкувань і т.п. прохання передати в оригіналі(необрізані) мені... помістю трохи фоток в галерею клубу, та й так буде підбірка для бажаючих прошу оформити в форматі: [color="SeaGreen">назва папки щоб відповідала події і даті події, наприклад: святкування днюхи ВАЗ 2101 25.04.2009 можете приносити на флешках, дисках і т.п. - поверну в найближчі дні... при крайній потребі дам на пару днів свою флешку на 16 Гб., або під"їду до когось щоб взяли флешку і списали мені фотки... доречі на головній сторінці вже почали проскакувати наші фотки...дивіться Змінено 26 квітня 2011 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 vedmid, я Слиму давал все фотки с 40 лет, у него спроси.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 а інших не маєш? синім просто позначена орієнтовна назва папки то так само можуть бути фотки якоїсь поїздки, виїзду на природу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 vedmid, нет, только эти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deux 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 2 Slim: тут десь проскакувало, що маєш наліпки, я б хотів одну (в ідеалі дві) найменших, бо сам про клуб взнав по наклейці на машині, і плюс раз вступив в crew значить треба щоб всі то бачили і знали п.с. вроді добре знаєш andy того що sniper, як будеш бачити вітання йому.)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Deux,нема питань) наклейки є) можем зустрітись, можу через andy передати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deux 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Ну все, я тоді спокійний ) Якось десь при нагоді пересічемся... Може десь на зустрічі клубу на пиві, або на МРЕВі в якусь з неділь (я ще цього року на був там)... кароч думаю час і бажання якось знайдеться ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Може десь на зустрічі клубу на пиві Тут точно не пересічетесь - я вже забув, коли slim_painter приходив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 А в якій годині? Я над Личаківською пролітав сьогодні кілька раз. То десь година шоста була PS: хтось надумав йти на картодром? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deux 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 ну от може якраз буде нагода і він зявиться ))) ну а як ні, то ні )))) принаймі на МРЕВ минулого року я точно кілька разів бачив його зелену копійку )) та й Львів вже не такий великий.) ради клубної наклейки я його точно вже десь виловлю ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 _ANDY_, я так і думав, що мене засікли, коли я ледве плентався за кимось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Хлопці зі Львова хтось їде в Івано-Франнківськ 1 травня на драг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 я не їду хто завтра на зустріч їде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах