VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 хто завтра на зустріч їде?Ну я. Візьмеш на хвіст, щоб я пивка хлебнув? Чи знову будеш сачкувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 могу узять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Я вот хз, 50 НА 50, думаю врятлі вийде но може і буду, якщо опять завтра не забухаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 vedmid, а може під хатою зустрінемось? Бачиш, нікого, крім нас, не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 VETERAN,Якщо біля Ведмедя, то Я міг би сісти на трамвай коло роботи і доїхав би на кінцеву, як раз біля вас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Я може буду, Ведмідь мені має дещо від Антопа передати, але буду пішки певно))) машинка розібрана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 то що, тоді де збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Давайте тоді на стоянці між ЦУМом і Ельдорадо - там трохи менше машин і це практично кінцева точка багатьох маршрутів міського транспорту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 ну між ЦУМом і Ельдорадо море кінцевих маршруток(залежно яке Ельдорадо вибрати), і машин буде купа а от якщо між новим ЦУМом і Фокстротом - то інша справа ввечері там вже менше машин... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Ну, якщо біля Фокстроту - нехай буде біля Фокстроту. Тобі з вікна видніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Я, мабуть, також підійду (якщо ніхто не проти). А на котру годину ви збираєтеся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 pitekantrop, якщо не пишуть - значить не проти. Підтягуйся на 19-00 на стоянку між Новим ЦУМом і Фокстротом. Чи хтось проти нового місця? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 (змінено) Постараюсь бути, але не 100% Bratik, Пане МОДЕРАТОР, може б Ви теж заїхали, це вже чуть ближче вам, да і 133 там сбоку їде) Змінено 28 квітня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 pitekantrop, давай приїжай VETERAN, усьо - вже вирішили що там, там і будемо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 ну тоді домовилися: буду на 19-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 pitekantrop,будеш пішки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 LordMarko, коли ви в Алмаза збираєтесь? на яку годину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 LordMarko, будеш їхати на здибанку - візьми ручку ручніка і все що там до неї йде(трос...) з мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Я вчора мав з собою його кстаті, але через проблеми забув за нього. Якщо хочеш, то можу сьоня завезти, Я дето на 9 валю в Ашан закуплятись, буду мимо тебе проїжати. Зібрав все що осталось від нього)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Привiт Вам з Киэва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2011 LordMarko, ти не викладай - десь полюбому пересічемось і заберу Fani, і тобі привіт, ти б там при нагоді знашими клубнями зустрівся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 що то усі повимирали? таке враження що сам з собою розмовляю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 А що, є тема? Пропонуй. Ти розбагатів - універсальними електросклопідйомниками цікавишся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 та от думаю, може то взяти собі, але я хотів рейочні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 Я хочу гвинтові, як сидіння у мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах