CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 Марк, Слім, Ви як собі зад занижали ту довгу тягу ставили регульовану чи ні??? міст на бік не зїхав??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 CheZZ, Ні в мене, ні в Сліма, на скільки Я знаю, Панара поки не регульована...Міст ессно троха зміщений, але щоб то дуже не сказав би. Справа між колесом і аркою пролазить 3-4 пальця в ряд, а з іншого боку 1, все зміщення... Якщо надумав занижатись то раджу купити регуліровку в любому випадку. Слім казав трохи мучився поки купив її, толі не продавалась ніде толі по кусках збирав, не помню точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 Поставив сьоня новий редуктор, очередний, на всіх передачах, від 0-150 км, їде без мінімального звуку, здивований що двоєшний редуктор так файно валить. Правда намахався ппц, прост не передати, спочатку ті грьобані осі, барабани, потім міст, а заливка масло 8 (...в ітоге, з матом, молотом і ударами ноги, все стало на свої місця) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 Не поважаєш ти свою машинку, а вона злопам'ятна - відімстить. Сам скалічив її і лічиш ногами. Редуктор знову з блоком на диференціалі? Редуктор з 2102 буде трохи завищувати швидкість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 VETERAN, Я її поважаю, прост інколи "Двойка, Лоу-кік, Бек-кік переконують завжди краще ніж слово" © LordMarko:multi: Я знаю що при переставленні редукторів спідометр буде брехати, але про точність ніц не писав вище, прост казав що набір швидкості на ньому ппц класний. Доречі, після того вою старого редуктора дуже не привично на новому їздити))) Завтра поїду по шротах, попробую купити 13-ті тормозки дискові на зад, якщо ніц файного не буде то куплю звичайні барабасіки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 ну бачу у нас був сьогодні тіпа суботнік, але в різних місцях... я сьоня тоже мав трохи сєкасу, але переборов то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 LordMarko, давай, створюй свій бортовик, а то тут тіки Ми, а там нарок тобі більше порадить і скаже де шо в кого є. Бачив ЗДТ в зборі на класику під тросиковий ручник десь 2300 грн коштував, а ше така темка є, тут під гідро і набагато дешевше http://forum.2108.kiev.ua/index.php?showtopic=71206" rel="external">Посилання, там тіп один пише шо робить такі к-ти, читай короче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 CheZZ,бортовик ніколи не хотів і не буду створювати, ібо просто влом+ да і нах воно мені нада. Товариші як Ветеран почнуть как всігда забакланювати, "рекомендувати як краще", все що можно)) Машину Я роблю для себе, для змагань, а не для понтів і публіки, хотів понти не тратив тисячі в Жигу, купив би чьота покраще, ту ж беху чи мерс)) А ЗДТ за 2300 в ліс, прощє купити собі нові передні вентилі а свої перекинути на зад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 ну бачу у нас був сьогодні тіпа суботнік, але в різних місцях... Типу того...Марк в мене в гаражі міняв рудуктор, а я в лапаївці диски малював...правда до малювання діло не дойшло, бо в чувака здохла болгарка Для тих хто в танку: болгарка була потрібна для здирання старої фарби з дисків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 а я в лапаївці диски малював... сам? якою фарбою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 не сам акриловою, білою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 Мужики, шось я в нашому форумі не шарю! Кароче треба розмістити це оголошення! Ну і знайомим передайте! Посилання може комусь треба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 vazik_lv, дуже схожа на мою, коли Я її тіки купив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 CheZZ, так это твоя и есть, просто без тебя продают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 тільки водійську дверку помалювали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 Величезне спасибі Сліму за допомогу сьоня, поміняли тягу за мін 30, без особливих пригод, в ітогє машина готова до неділі, постараюсь до вихідних на ній не їздити, ато ще шота зломаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 а як зломаєш по дорозі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 (змінено) vedmid, Хароша аднака Ти людина))) Кстаті, ніхто завтра не бажає вечерком в АШАН на форсаж? Там будуть сеанси на 20.00 і 22.00, посиділи б клюбом, пожерли поп корн і повтикали на америкосів)) Змінено 4 травня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 а поцьом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 LordMarko, а що за тяга? Не хочу коментувати, щоб не казав. Ветеран почнуть как всігда забакланювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 VETERAN, коротка реактивна, вона в мене лопнула на яйці кріплення до кузова, ще й чуток розтягнулась, міст на мару мм ушол назад, мусіли 2-метровою трубою підважувати його щоб засунути гайку. vedmid,десь 50-60 грн орієнтовано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 тріщотки не було, тому так довго)))) хто має пару задніх пружин??? стан пофік, можуть бути просівші, обрізані, чи від 02. всьо пофік. за пиво!))) бо вони не для експлуатації, а так, суто для приколів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 мусіли 2-метровою трубою підважувати його щоб засунути гайку.Реактивні тяги повинні стояти під натягом. Я монтіровкою нахиляю міст, щоб зібрати. Але вставляти болт з гайкою я ще не пробував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 мусіли 2-метровою трубою підважувати його щоб засунути гайку. VETERAN, а він болт і не ставив, от якби був болт з гайкою - то точно б не пролізло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 vedmid, не говорите загадками - вы меня изводите. Як можна за допомогою 2-метрової труби засувати гайку? Ще цікавіше - куди вони її засували? Тяга кріпиться двома болтами, які проходять через втулка в тязі, гайки вже накручують в самому кінці - щоб болти не випали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах